reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Mój psi syn, dziś widział swój pierwszy śnieg [emoji1787] Jezu jaka to była radość [emoji1787][emoji1787][emoji1787] ma dopiero 9 msc i wszystko co nowe go fascynuje, a śnieg to wprawił go w zachwyt
Powiem Wam, że wreszcie się dzisiaj śnieg pojawił i moja sunia (9 letnia) , na spacerze wpadła w taki szał, że dawno się tak nie uśmiałam [emoji28] ile radości [emoji1787][emoji3590]

Mój psi syn, dziś widział swój pierwszy śnieg [emoji1787] Jezu jaka to była radość [emoji1787][emoji1787][emoji1787] ma dopiero 9 msc i wszystko co nowe go fascynuje, a śnieg to wprawił go w zachwyt
Oj moje to też moje włochate dzieci 😁 super! Pierwszy śnieg ❤️ pamiętam u mojej 2 jakby to było wczoraj 🤣😅❤️❤️❤️
Mój labradorek też prze szczęśliwy 😃 bawił się w śniegu jak małe dziecko 😄
Ile człowiekowi takie stworzenie radości potrafi dać głupią zabawą na śniegu 😅❤️

@Zazuzazaza
Potrafią być zabawni, moj po 11 latach wie kiedy mam owu, kiedy zbliża mi się okres, a wczoraj po seksie pytał czy oby nie jesteśmy w ciąży bo wejście zrobiło się leikowate 😂😂 ginekolog się znalazł.

Ostatnia edycja:
Mój pies jest dla mnie jak syn i wcale tego nie ukrywam[emoji16] moi rodzice jak dzwonią to pytają co u wnusia [emoji1787]
Moja mama, jak mówiłam idź do babci, to się oburzała, aż sama zaczęła mówić "chodź do babci" albo "babcia przyszła" 🤣. Teściowa się jeszcze ukrywa z tym ale parę razy ją przyłapaliśmy, zresztą zawsze masę smakołyków im przywozi albo jakieś zabawki 😅

reklama
Do góry