reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
No przecież widaaać! 😍 Jejjju, wiedziałam wczoraj jak Ci odpisywałam żeby jeszcze wszystkiego nie przekreślać. Wiedziałam, że jest coś na rzeczy 🧐

Po cichutku gratuluję i czekamy na kolejne pozytywne aktualizacje 🙃😀

Dziękuję bardzo, wczoraj twój wpis mnie podniósł na duchu i dziś wzięłam się rano w garść i do tego taka niespodzianka.... jeszcze nie zapeszam, ale jak 6go grudnia nie przyjdzie do mnie@ to .... przyjdzie mikołajkowy prezent :) wymarzony już od 1,5 roku... :)

Mnie w ogóle mój partner zaskakuje [emoji85]
Ma nocki ostatnio i seksu nie ma od 3 dni. We wtorek przyłapał mnie na przyklejaniu testów owu i zaczął dopytywać co i jak.
A dziś pytam czyy szansę na seks jak się wyśpi [emoji1787][emoji1787][emoji1787] a on do mnie "pokaż te paski czy to już" [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Dziękuję bardzo, wczoraj twój wpis mnie podniósł na duchu i dziś wzięłam się rano w garść i do tego taka niespodzianka.... jeszcze nie zapeszam, ale jak 6go grudnia nie przyjdzie do mnie@ to .... przyjdzie mikołajkowy prezent :) wymarzony już od 1,5 roku... :)
Bardzo się cieszę, jestem dobrej myśli i trzymam kciuki by wszystko się potwierdziło 😊

Ja to tylko się cieszę, że wczoraj podziałaliśmy z mężem bo za dnia i wieczorem tak mnie bolał lewy jajnik, że dałabym sobie rękę uciąć, że pękał wtedy ten pęcherzyk 🧐😊

Mnie w ogóle mój partner zaskakuje [emoji85]
Ma nocki ostatnio i seksu nie ma od 3 dni. We wtorek przyłapał mnie na przyklejaniu testów owu i zaczął dopytywać co i jak.
A dziś pytam czyy szansę na seks jak się wyśpi [emoji1787][emoji1787][emoji1787] a on do mnie "pokaż te paski czy to już" [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
No i pięknie, mąż zainteresowany i chętny to trzeba korzystać 😁

reklama
Do góry