MinnieMaja
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdjęcie zrobione od razu jak tylko się wybarwił test do końcaAle zdjęcie trzeba zrobić odrazu po zrobieniu testu... Po czasie wynik jest nie ważny. Wtedy nawet i 3 kreski mogą być, a nic to nie będzie znaczyć
Po cichu gratuluje oby kreseczka na kolejnych ciemniała i beta była pięknaZdjęcie zrobione od razu jak tylko się wybarwił test do końca
pokaż zdjęcieWitajcie, wczoraj miałam dzień załamki - co mogłyście przeczytać na forum wieczorem.... Dziś rano (11 dpo) pomyślałam, że to trochę do mnie nie podobne i mimo, że wiem, że to za wcześnie - zrobiłam test...... Jest druga bledziutka kreseczka.... nie nakręcam się na razie bo jestem po jednej stracie i jednej biochemicznej, aleeeeee....... coś tam jest może faktycznie jak człowiek już się nie spodziewa i nie widzi żadnych totalnie żadnych objawów u siebie to jest to TEN cykl.... hmmm....
ja też myślę po cichutku można pogratulowaćKiepsko widać, ale na żywo dużo wyraźniejsza jest kreska
Dziękuję, ja po cichu też na to liczę zobaczymyPo cichu gratuluje oby kreseczka na kolejnych ciemniała i beta była piękna ❤
Hehe cóż zrobić, przywiązałam się do niegoDziękuję, ja po cichu też na to liczę zobaczymy
a na Ciebie też czekamy, bo już za długo na tym forum jesteś
Mam nadzieję dziewczyny, że większosć z nas na nowe forum 2021 nie przejdzie, bo zasługujemy na świętowanie w święta
Myślę, że żadna z dziewczyn Cię nie wygoni z forum - bo jesteś skarbnicą wiedzy i pomocy dla wszystkichHehe cóż zrobić, przywiązałam się do niego ❤
Na razie nic nie mówię, ale będzie mi niezmiernie miło poinformować, że niestety nie wygrasz nagrody głównej.Kiepsko widać, ale na żywo dużo wyraźniejsza jest kreska
No przecież widaaać! Jejjju, wiedziałam wczoraj jak Ci odpisywałam żeby jeszcze wszystkiego nie przekreślać. Wiedziałam, że jest coś na rzeczy ❤Kiepsko widać, ale na żywo dużo wyraźniejsza jest kreska