reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ty to potrafisz doprowadzić do pionu :D choć ktoś tu trzeźwo patrzy
Ja też mam chwilę zawirowań 🤣 ostatnio np miałam dzień, że byłam świecie przekonana, że się udało 😅 a ilość objawów jaką mam to już w ogóle trojaczki 😅 przespałam się, poczytałam o borowinie itd i sama sprowadziłam się na ziemię 😉 tak jest lepiej. Przynajmniej przyjście okresu tak nie boli😉

Wcale nie ma tu mało takich dziewczyn, ale nie każdy dobrze odbiera takie opinie [emoji6]
Oj tak, jest nas tu więcej. Mamy już daleko za sobą etap wkrecania sobie różnych objawów i wszystko potrafimy sobie racjonalnie wyjaśnić. Niestety kiedy próbujemy napisać to innym to wychodzimy na te wredne, co to wszystko negują, cały czas są nabzdyczone i do wszystkich mają pretensje. A to po prostu trzezwe myślenie dzięki któremu jeszcze nie zwariowalysmy.

Polecam się wszystkim zastosować do dawnych metod
emoji6.png
I wyjść z forum 😊
Ciężko tu wyrazić swoja opinie. 😉 dziewczyna podpytuje, żywi mala nadzieje, a wy odbieracie jej choćby cien szansy, bo tak... nie jestescie lekarzami a wydawalo sie, ze te forum jest po to aby sie poradzic, wesprzec...

Ciężko tu wyrazić swoja opinie. [emoji6] dziewczyna podpytuje, żywi mala nadzieje, a wy odbieracie jej choćby cien szansy, bo tak... nie jestescie lekarzami a wydawalo sie, ze te forum jest po to aby sie poradzic, wesprzec...
O matko, dosłownie przed chwilą opisałam właśnie taką sytuację...dlaczego ciężko wyrazić swoją opinię? Czy ktoś Cię tu za ta opinie obrazil? [emoji848]
Dziewczyna zapytała to odpowiedzialysmy co myślimy o tych objawach [emoji2370]

reklama
O matko, dosłownie przed chwilą opisałam właśnie taką sytuację...dlaczego ciężko wyrazić swoją opinię? Czy ktoś Cię tu za ta opinie obrazil? [emoji848]
Dziewczyna zapytała to odpowiedzialysmy co myślimy o tych objawach [emoji2370]
A czy ja pisze o sobie ? Zal mi sie zrobilo tej dziewczyny, bo chciałaby, a odrazu dostaje kubeł zimnej wody.

Do góry