No właśnie z jednej aplikacji zapisało a z drugiej nie. Przed odinstalowaniem aplikacji trzeba zapisać dane w chrzurze, na dysku, w pamięci lokalnej czy gdzieś tam a potem jakinstaluje na nowo to przywracam kopie zapasowąSwoją droga myśle ze wszystkie dane są dostępne po zalogowaniu na konto [emoji2368]
reklama
Też nie mam konta premium a z aplikacji Ovu wszystko przeniosło. Natomiast miałam też dla porównania "mój kalendarzyk" i wcześniej kopie zapisywało a teraz wszystko stracone. Szkoda, bo na tej drugiej aplikacji temperatura była bardziej czytelnaja mam OvuView i kiedyś wszystko mi przeszlo, a teraz w czerwcu zmieniałam tele i niestety bez konta premium wszystko straciłam.
Aksamitka28
Fanka BB :)
No i zgłupiałam bardziej.... Pierwszy raz w życiu mam smużkę krwi na bieliźnie gdzieś w okolicy teoretycznej implantacji ???? Ejjj.... Co jest
HeraUnique
Plamienie implantacyjne jest bardzo rzadkie. Częściej zdarzają się plamienia śródcykliczne. Ale jasne, nie można wykluczyć który dc I dpo?No i zgłupiałam bardziej.... Pierwszy raz w życiu mam smużkę krwi na bieliźnie gdzieś w okolicy teoretycznej implantacji ???? Ejjj.... Co jest
Aksamitka28
20 DC, 6 dpo. Ja się nie nakręcam, bo już miewałam @ wcześniej o tydzień, dwa (raz w roku). Nigdy nie miałam plamień w środku cyklu ale możliwości są tysiącePlamienie implantacyjne jest bardzo rzadkie. Częściej zdarzają się plamienia śródcykliczne. Ale jasne, nie można wykluczyć który dc I dpo?
93kora
ja tak miłam w poprzednim cyklu, śródcykliczne pierwszy raz w życiu ale to przez to,że w głowe wbiłam sobie,że na 100% ciążą więc wszystko może być możliwe.20 DC, 6 dpo. Ja się nie nakręcam, bo już miewałam @ wcześniej o tydzień, dwa (raz w roku). Nigdy nie miałam plamień w środku cyklu ale możliwości są tysiące
Aksamitka28
Wbijanie sobie w głowę przeszło już dawna teraz jest determinacja u badania ale ten rok ogólnie jest dziwny i ciężki, od tego też organizmy fiksująja tak miłam w poprzednim cyklu, śródcykliczne pierwszy raz w życiu ale to przez to,że w głowe wbiłam sobie,że na 100% ciążą więc wszystko może być możliwe.
kara86
naprawde bardzo rzadkie? ja miałam 5/6 plamien implantacyjnychPlamienie implantacyjne jest bardzo rzadkie. Częściej zdarzają się plamienia śródcykliczne. Ale jasne, nie można wykluczyć który dc I dpo?
93kora
Masakryczny rok. Nigdy niepomyślałabym,że przyjdzie mi żyć w czasach jakiejś chorej zarazy ... no tak organizm dostosowuje się do sytuacji,tym bardziej że media nakrecają wszystko a ludzie jak pelikany łykają .Wbijanie sobie w głowę przeszło już dawna teraz jest determinacja u badania ale ten rok ogólnie jest dziwny i ciężki, od tego też organizmy fiksują
Także joga nam pozostała na wyciszenie chyba
reklama
kara86
oooooTeż nie mam konta premium a z aplikacji Ovu wszystko przeniosło. Natomiast miałam też dla porównania "mój kalendarzyk" i wcześniej kopie zapisywało a teraz wszystko stracone. Szkoda, bo na tej drugiej aplikacji temperatura była bardziej czytelna
to może sprobuje twojej aplikacji, bo moja zrobiła mnie w jajo, mam nowa femometer od kilku dni ale tylko dlatego że mam ich nowy termometr