Kinga_89
Fanka BB :)
Kalendarzyk pokazuje że @ wypadnie 8 grudniaA kiedy masz termin @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kalendarzyk pokazuje że @ wypadnie 8 grudniaA kiedy masz termin @?
I dodaj kolejne 500+ to się wypłata uzbieraSzkoda, to teraz bierzesz już kuronia? To potem pamiętaj o zasilku macierzyński , zaszalejesz z 1000 zł starczy na waciki
Jeszcze się rozwiode i męża o alimenty podamI dodaj kolejne 500+ to się wypłata uzbiera
A powiem ze kiedyś pracowałam w MOPS i tam co się nasłuchałam. Świadczenia babka brała jakie tylko możliwe do wzięcia. Rozwiedziona alimenty tez brała z MOPS, z mężem nie żyje a z brzuchem chodzi z 4 dzieckiem. Mało tego koleżanka wychodzi z palarni i mówi ze jej mąż na nią czekał z pozostałymi dziecmi na zewnątrz. Po jakiś 2 miesiącach przyszła po rodzinne i 500+ na nowo narodzone dziecko i po alimenty od byłego na te 4-te dziecko. Koleżanka nie wytrzymała i pyta ale jak przecież jesteście po rozwodzie nie żyjecie razem nie mieszkacie. A ona ze przyszedł taki bidok brudny i wogole i pozwoliła mu się wykapać w wannie a potem ona się w tej samej wannie wykąpała i oooJeszcze się rozwiode i męża o alimenty podam
No są takie kwiatki. Moja koleżanka pracuje w gminie. Mówi, że jak wybudowali socjalne miesskania to wszystkie były samotne matki, a jak dostały mieszkanie to i faceci się pojawili i nowe dzieci. Człowiek zapierdziela, by cokolwiek mieć a tu dostają za free. Jeszcze dopłaty do tych mieszkań. Może spróbujęA powiem ze kiedyś pracowałam w MOPS i tam co się nasłuchałam. Świadczenia babka brała jakie tylko możliwe do wzięcia. Rozwiedziona alimenty tez brała z MOPS, z mężem nie żyje a z brzuchem chodzi z 4 dzieckiem. Mało tego koleżanka wychodzi z palarni i mówi ze jej mąż na nią czekał z pozostałymi dziecmi na zewnątrz. Po jakiś 2 miesiącach przyszła po rodzinne i 500+ na nowo narodzone dziecko i po alimenty od byłego na te 4-te dziecko. Koleżanka nie wytrzymała i pyta ale jak przecież jesteście po rozwodzie nie żyjecie razem nie mieszkacie. A ona ze przyszedł taki bidok brudny i wogole i pozwoliła mu się wykapać w wannie a potem ona się w tej samej wannie wykąpała i ooo
Cooo?[emoji15] nie wierzę, że tacy ludzie są na świecie[emoji23]A powiem ze kiedyś pracowałam w MOPS i tam co się nasłuchałam. Świadczenia babka brała jakie tylko możliwe do wzięcia. Rozwiedziona alimenty tez brała z MOPS, z mężem nie żyje a z brzuchem chodzi z 4 dzieckiem. Mało tego koleżanka wychodzi z palarni i mówi ze jej mąż na nią czekał z pozostałymi dziecmi na zewnątrz. Po jakiś 2 miesiącach przyszła po rodzinne i 500+ na nowo narodzone dziecko i po alimenty od byłego na te 4-te dziecko. Koleżanka nie wytrzymała i pyta ale jak przecież jesteście po rozwodzie nie żyjecie razem nie mieszkacie. A ona ze przyszedł taki bidok brudny i wogole i pozwoliła mu się wykapać w wannie a potem ona się w tej samej wannie wykąpała i ooo
No i samotnie wychowująca, korzystne rozliczenie podatkowe, ulgi na dziecko, fiu fiu fiu normalnie biznesJeszcze się rozwiode i męża o alimenty podam
Oooo to to to, nie żyje z ojcem dzieci ale przygruchala sobie faceta pracującego za granica o którym nic nie wspomina, dzieci pełnoletnie nie osiągają dochodu a tez pracują za granica... jedziesz potem obok tych budynków a na parkingu pod nimi stoja lepsze auta niż te co maja osoby legalnie pracujace...No są takie kwiatki. Moja koleżanka pracuje w gminie. Mówi, że jak wybudowali socjalne miesskania to wszystkie były samotne matki, a jak dostały mieszkanie to i faceci się pojawili i nowe dzieci. Człowiek zapierdziela, by cokolwiek mieć a tu dostają za free. Jeszcze dopłaty do tych mieszkań. Może spróbuję
Do tej pory nie mogę zrozumieć co ta baba miała na mysli mówiąc takie głupoty ale dziewczyny ewidentnie tez były zszokowane bo nic się nie odezwalyCooo?[emoji15] nie wierzę, że tacy ludzie są na świecie[emoji23]