reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Mozna by zrobic na 2021 :p gr oficjalna i gr prywatna o charakterze mniej oficjalnym :D kameralnym
Takie starania na wesolo:p Na otwartej nikt sie ze szczelowow nie bedrzie przecież zwierzał :D
Ale to tak glosno mysle. Żeby nie było, że kogoś nie chcemy :p
Pamiętaj gdzies o mnie 😅 marzy mi sie zacząć w maju 21.

Pamiętaj gdzies o mnie 😅 marzy mi sie zacząć w maju 21.
O kogo widzą moje oczy :D oczywiście, że będę o Tobie pamiętać :D Polubisz się z nowym towarzystwem XD jak was nie katuje moim spamem to one się ze mną muszą użerać XD
Ja liczę, że będę mogla chociaz w lutym uprawiac sex jak dzikie zwierzeta z animal planet 😁

Cześć dziewczyny 😊 Miłego dnia dla Was 💛 Jak się czujecie? Który dc? Któraś testuje? 😎 Ja dzisiaj 11dc, odpoczywamy z mężem na wsi i cieszymy się sobą ❤️
Hej hej 🙂. U mnie dzień jak codzień, obecnie 15dc,testy owulacyjne - porażka. Testowa ledwo widoczna, ale czekam dalej z niecierpliwością na grubą krechę 😁

Dziewczyny, muszę w tym cyklu zajść w ciążę. Muszę. Od dwóch czy trzech dni jem jak świnia. Jakbym miała żołądek bez dna. Serio. I jestem głodna. Nieważne co zjem, jestem obrzydliwie głodna. Jeszcze nawet na zagnieżdżenie za wcześnie, więc na pewno nie jestem w ciąży i to nie dlatego 🤣🤣🤣 ale jeśli by się okazało, że jestem, to mogłabym powiedzieć facetowi - widzisz, nie obzeram się jak dzika świnia, tylko po prostu jestem w ciąży! Bo jak się okaże, że nie jestem, to stracę w jego oczach resztki godności... 🤣🤣🤣
Lekarka po moich wynikach glukozy powiedziała mi w poniedziałek, że mam przestać jeść tyle słodyczy i ogarnąć swoją dietę, bo zaraz będę miała cukrzycę. Nie wiem, czy ten nieukojony głód to przypadkiem nie bunt mojego organizmu na to zalecenie 🤣🤣🤣

reklama
Mój 2 miesiąc bierze fertilman plus, a czy efekty jakieś będą to się okaże 😅
No pięknie. Chyba nie doczytałam jak polecałaś fertilman i kupiłam ten zwykły bez plusa a z tego co czytam to fertilman plus jest na poprawę nasienia a zwykły to po prostu witaminy. Eh, brawo Ja 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Do góry