Gryfin
Fanka BB :)
Az tak daleko nie zaszłam żeby używać ciążowych, narazie dane mi są tylko owulacyjneTak, ja pytam o ciążowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Az tak daleko nie zaszłam żeby używać ciążowych, narazie dane mi są tylko owulacyjneTak, ja pytam o ciążowe
Pamiętaj gdzies o mnie marzy mi sie zacząć w maju 21.Mozna by zrobic na 2021 gr oficjalna i gr prywatna o charakterze mniej oficjalnym kameralnym
Takie starania na wesolo Na otwartej nikt sie ze szczelowow nie bedrzie przecież zwierzał
Ale to tak glosno mysle. Żeby nie było, że kogoś nie chcemy
No to mnie zrobiłaś w bambukoAz tak daleko nie zaszłam żeby używać ciążowych, narazie dane mi są tylko owulacyjne
WybaczNo to mnie zrobiłaś w bambuko
O kogo widzą moje oczy oczywiście, że będę o Tobie pamiętać Polubisz się z nowym towarzystwem XD jak was nie katuje moim spamem to one się ze mną muszą użerać XDPamiętaj gdzies o mnie marzy mi sie zacząć w maju 21.
Hej hej . U mnie dzień jak codzień, obecnie 15dc,testy owulacyjne - porażka. Testowa ledwo widoczna, ale czekam dalej z niecierpliwością na grubą krechęCześć dziewczyny Miłego dnia dla Was Jak się czujecie? Który dc? Któraś testuje? Ja dzisiaj 11dc, odpoczywamy z mężem na wsi i cieszymy się sobą
I u mnie dziś 15dc15dc, nic się nie dzieje jeśli chodzi o cykl[emoji41], u nas podobnie wczoraj był pełen relaks i winko z mężem za to [emoji3590]
No pięknie. Chyba nie doczytałam jak polecałaś fertilman i kupiłam ten zwykły bez plusa a z tego co czytam to fertilman plus jest na poprawę nasienia a zwykły to po prostu witaminy. Eh, brawo JaMój 2 miesiąc bierze fertilman plus, a czy efekty jakieś będą to się okaże