Małasyrenka
Fanka BB :)
Nie wszystkie mamy te same objawy. Ja też kiedyś nie miałam żadnego bólu piersi, a teraz przed @ ważą chyba po 10 kg moje orzeszkiNie wiem czy faktycznie tak jest, Przed @ praktycznie zawsze miałam ból piersi (lewej) . Po poronieniu wszysto się odmieniło i jest inaczej i nie mogę z niczym wycyrklować. @ bardziej obfite ale mniej skrzepów (mimo, że endometrium ponoć ładne), mniej bolesne (cieszę się bardzo) krótsze miałam zawsze 28-29 dni teraz 25 dni (na razie 3x od poronienia). Dzisiaj w nocy @ się rozkręciła, ale przed zero bólu piersi (progesteron w 20dc miałam 15), jakieś tylko delikatne napięcie podbrzusza, teraz trochę pobolewa, a tak to często się z bólu zwijałam.
Mam do zrobienia badania prolaktyny, estradiolu, FSH LH - w 2 lub 3 dniu. Z jednej strony kręci mnie już jutro zrobić tylko się zastanawiam, czy dużo zmienia się wynik pomiędzy tymi dniami, @ się zaczęła rano i też musi się rozkręcić (gdyby nie higieniczna zmiana wytrzymałabym na 1-2 podpaskach). Więc nie wiem czy ten dzień zaliczać już jako 1dc. W poprzednim cyklu miałam tyko delikatne plamienie (dosłownie tylko zabrudzenie), i lekarka zaczęła liczyć od dnia następnego
Co do badań, to licz, że dzisiaj już jest pierwszy dzień skoro musisz podpaskę mieć.