reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

My się na pewno spotkamy w 2021[emoji8][emoji8]Będziemy we 3 [emoji16][emoji16]Dla mnie też to był trudny rok. Pamiętam jak kończył się 2019 to się cieszyłam, bo był bardzo bardzo kiepski. Niestety 2020 nie lepszy.
Mój mąż jest z 6 stycznia [emoji3526][emoji3526][emoji3526] Bardzo życzliwy i spokojny charakter. I uczciwy, aż za bardzo. Czasami wolałbym, żeby kłamał [emoji16][emoji16] Choć jak był młody to straszny rozrabiaka był [emoji3526] Ja zawsze przy nim czuję się wredną zołzą.
2019 jako tako:D bo 2018 byl dla mnie fatalny. :D Mialam prawie roczna przerwe od dram zyciowych.
Zeby nam ten 2021 przyniosl te wymarzone dzidziusie bez komplikacji i stresu.

reklama
Dziś już testy owu wychodzą blade jak ściana to znaczy że już miałam i ominął mnie peak? 😔 Dziś 11dc, owu na 14 prawdopodobnie 🤷‍♀️
IMG_20201129_204008.jpg

Ostatnia edycja:
Jak porodu :p Ale swojego, czy jako fotograf czyjegos artystycznie :D
Ja bym sie chyba nie odwazyla. Zreszta ja mialam cc i chyba z kolejna ciaza od razu bede krzyczec rżnijcie mnie :D!

Czyjegoś. Niestety corona pokrzyżowała plany a dzidzia nie chciała poczekać do przyszłego roku ;) W naszym kraju ciężko znaleźć chętne osoby na taką sesję. O porodzie domowym to już w ogóle można pomarzyć.

Czyjegoś. Niestety corona pokrzyżowała plany a dzidzia nie chciała poczekać do przyszłego roku ;) W naszym kraju ciężko znaleźć chętne osoby na taką sesję. O porodzie domowym to już w ogóle można pomarzyć.
Noo trzeba odwaznych:p Ja pozowalam maks do aktu artystycznego, ale mialam pelna kontrole nad emocjami na twarzy a podczas porodu to wiadomo ze mozna nawet popuscic wiec nie wiem XD naprawde nie wiem.
Chcialam rodzic w domu :p marzylo mi sie. Wielki basenik po srodku, poczucie bezpieczenstwa na wlasnym terenie, ale raz jestesmy w polsce a 2 zafundowali mi stresu na swieta i ostatni miesiac spedzilam juz w szpitalu.

Dziewczyny proszę Was o pomoc, o co chodzi w tych moich testach owu?? Czemu tak dziwnie to wygląda?? Pik był dziś czy 2 dni temu, bo ja już nie ogarniam..

Noo trzeba odwaznych:p Ja pozowalam maks do aktu artystycznego, ale mialam pelna kontrole nad emocjami na twarzy a podczas porodu to wiadomo ze mozna nawet popuscic wiec nie wiem XD naprawde nie wiem.
Chcialam rodzic w domu :p marzylo mi sie. Wielki basenik po srodku, poczucie bezpieczenstwa na wlasnym terenie, ale raz jestesmy w polsce a 2 zafundowali mi stresu na swieta i ostatni miesiac spedzilam juz w szpitalu.

Jeśli powiodą się trzy rzeczy to może sama kiedyś doświadczę takiego porodu. Ale zdjęć sama sobie raczej nie zrobię 😂 Aż takim hardcorem nie jestem 😂 Dla mnie takie zdjęcia są przepiękne, chyba nie ma piękniejszej sesji. Pewnie bym ryczała i robiła zdjęcia 😂

reklama
Do góry