reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

My się na pewno spotkamy w 2021[emoji8][emoji8]Będziemy we 3 [emoji16][emoji16]Dla mnie też to był trudny rok. Pamiętam jak kończył się 2019 to się cieszyłam, bo był bardzo bardzo kiepski. Niestety 2020 nie lepszy.
Mój mąż jest z 6 stycznia [emoji3526][emoji3526][emoji3526] Bardzo życzliwy i spokojny charakter. I uczciwy, aż za bardzo. Czasami wolałbym, żeby kłamał [emoji16][emoji16] Choć jak był młody to straszny rozrabiaka był [emoji3526] Ja zawsze przy nim czuję się wredną zołzą.
2019 jako tako:D bo 2018 byl dla mnie fatalny. :D Mialam prawie roczna przerwe od dram zyciowych.
Zeby nam ten 2021 przyniosl te wymarzone dzidziusie bez komplikacji i stresu.

reklama
Dziś już testy owu wychodzą blade jak ściana to znaczy że już miałam i ominął mnie peak? 😔 Dziś 11dc, owu na 14 prawdopodobnie 🤷‍♀️
IMG_20201129_204008.jpg

Ostatnia edycja:
Jak porodu :p Ale swojego, czy jako fotograf czyjegos artystycznie :D
Ja bym sie chyba nie odwazyla. Zreszta ja mialam cc i chyba z kolejna ciaza od razu bede krzyczec rżnijcie mnie :D!

Czyjegoś. Niestety corona pokrzyżowała plany a dzidzia nie chciała poczekać do przyszłego roku ;) W naszym kraju ciężko znaleźć chętne osoby na taką sesję. O porodzie domowym to już w ogóle można pomarzyć.

Czyjegoś. Niestety corona pokrzyżowała plany a dzidzia nie chciała poczekać do przyszłego roku ;) W naszym kraju ciężko znaleźć chętne osoby na taką sesję. O porodzie domowym to już w ogóle można pomarzyć.
Noo trzeba odwaznych:p Ja pozowalam maks do aktu artystycznego, ale mialam pelna kontrole nad emocjami na twarzy a podczas porodu to wiadomo ze mozna nawet popuscic wiec nie wiem XD naprawde nie wiem.
Chcialam rodzic w domu :p marzylo mi sie. Wielki basenik po srodku, poczucie bezpieczenstwa na wlasnym terenie, ale raz jestesmy w polsce a 2 zafundowali mi stresu na swieta i ostatni miesiac spedzilam juz w szpitalu.

Dziewczyny proszę Was o pomoc, o co chodzi w tych moich testach owu?? Czemu tak dziwnie to wygląda?? Pik był dziś czy 2 dni temu, bo ja już nie ogarniam..

Noo trzeba odwaznych:p Ja pozowalam maks do aktu artystycznego, ale mialam pelna kontrole nad emocjami na twarzy a podczas porodu to wiadomo ze mozna nawet popuscic wiec nie wiem XD naprawde nie wiem.
Chcialam rodzic w domu :p marzylo mi sie. Wielki basenik po srodku, poczucie bezpieczenstwa na wlasnym terenie, ale raz jestesmy w polsce a 2 zafundowali mi stresu na swieta i ostatni miesiac spedzilam juz w szpitalu.

Jeśli powiodą się trzy rzeczy to może sama kiedyś doświadczę takiego porodu. Ale zdjęć sama sobie raczej nie zrobię 😂 Aż takim hardcorem nie jestem 😂 Dla mnie takie zdjęcia są przepiękne, chyba nie ma piękniejszej sesji. Pewnie bym ryczała i robiła zdjęcia 😂

reklama
Do góry