reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Jeśli powiodą się trzy rzeczy to może sama kiedyś doświadczę takiego porodu. Ale zdjęć sama sobie raczej nie zrobię 😂 Aż takim hardcorem nie jestem 😂 Dla mnie takie zdjęcia są przepiękne, chyba nie ma piękniejszej sesji. Pewnie bym ryczała i robiła zdjęcia 😂
Razem z mama ktora bedzie ryczala z bolu :D Trzymam kciuki :p Ja po cc wygladalam okropnie XD taka bez makijazu moj cycek F i maly lepek dziecka;D ogolnie cycek wiekszy niz cale moje dziecko XD omg... A prosilam zeby mi tego typu zdjec nikt nie robil, a to poszlo oczywiscie w obieg ze sie corksa urodzila.

reklama
Mam dla Was ciekawostkę 😁 martwiłam się moim poziomem progesteronu, a dzisiaj z ciekawości poczytałam jaki hormon odpowiada za ból piersi w drugiej fazie cyklu. I to nikt inny jak progesteron właśnie 😜 Skoro dziś zaczęłam czuć ból to pewnie znaczy, że jego poziom wzrasta i już jest wyższy niż wczoraj na badaniu. Ale potwierdzę to jeszcze badaniem za dzień czy dwa i zobaczę, czy faktycznie tak jest.

Witam wszystkie staraczki, dolączam do Was jako świeża mężatka 😊
To nasz pierwszy cykl, wcześniej 3 lata tabletki anty, ostawione miesiąc temu dzień przed ślubem, więc jeszcze nie miałam "normalnej" miesiączki tylko tą z odstawienia. Dziś 29 dzień cyklu, wszystko boli jak na miesiączkę ale po tabletkach może się nie pojawić tak szybko, choć po cichu liczę, że nie pojawi się z innego powodu 😊
Chcę Was spytać o testy ciążowe. Tyle czytam i na różnych forach raz jakieś polecają, a na innym już podobno pokazuje jakiś kreskę bez ciąży... Jakie ze swojego doświadczenia możecie polecić, tak, żeby nie robiły niepotrzebnego zamętu? 😊

To nasz pierwszy cykl, wcześniej 3 lata tabletki anty, ostawione miesiąc temu dzień przed ślubem, więc jeszcze nie miałam "normalnej" miesiączki tylko tą z odstawienia. Dziś 29 dzień cyklu, wszystko boli jak na miesiączkę ale po tabletkach może się nie pojawić tak szybko, choć po cichu liczę, że nie pojawi się z innego powodu 😊
Chcę Was spytać o testy ciążowe. Tyle czytam i na różnych forach raz jakieś polecają, a na innym już podobno pokazuje jakiś kreskę bez ciąży... Jakie ze swojego doświadczenia możecie polecić, tak, żeby nie robiły niepotrzebnego zamętu? 😊
Ja po anty zaszlam od razu 1 cyklu:p a tez sie czułam typowo na @. Ale hormoniczki miałam pieknie ustawione po mercilonie.

Razem z mama ktora bedzie ryczala z bolu :D Trzymam kciuki :p Ja po cc wygladalam okropnie XD taka bez makijazu moj cycek F i maly lepek dziecka;D ogolnie cycek wiekszy niz cale moje dziecko XD omg... A prosilam zeby mi tego typu zdjec nikt nie robil, a to poszlo oczywiscie w obieg ze sie corksa urodzila.

Bo zdjęcia trzeba umieć zrobić. Tak ustawić kadr i perspektywę, żeby bohaterowie wyszli atrakcyjnie w tej trudnej sytuacji. Skupić wzrok odbiorcy na tym, co istotne i piękne. Miałam też robić zdjęcia lifestylowe, rodziców i noworodka w szpitalu i też się nie udało, z tego samego powodu.

Życzę Ci jak najszybszego opuszczenia6twho forum 😉 testy najlepiej bobo test lub nord test, wystrzegaj się pink bo jak jesteś w ciąży to nie pokażą, a jak nie jesteś to zobaczysz 2 kreskę 😉

Mam dla Was ciekawostkę 😁 martwiłam się moim poziomem progesteronu, a dzisiaj z ciekawości poczytałam jaki hormon odpowiada za ból piersi w drugiej fazie cyklu. I to nikt inny jak progesteron właśnie 😜 Skoro dziś zaczęłam czuć ból to pewnie znaczy, że jego poziom wzrasta i już jest wyższy niż wczoraj na badaniu. Ale potwierdzę to jeszcze badaniem za dzień czy dwa i zobaczę, czy faktycznie tak jest.
Za wszystkie objawy w 2 fazie odpowiada wzrost proga 🤷‍♀️

reklama
Bo zdjęcia trzeba umieć zrobić. Tak ustawić kadr i perspektywę, żeby bohaterowie wyszli atrakcyjnie w tej trudnej sytuacji. Skupić wzrok odbiorcy na tym, co istotne i piękne. Miałam też robić zdjęcia lifestylowe, rodziców i noworodka w szpitalu i też się nie udało, z tego samego powodu.
To fakt, przekonalam sie o tym na zdjeciach. jak mi za mlodu robili zdjecia cyfrowka uwazalam sie za paszteta :D A okazalo sie ze jestem mila dla obiekgtywu lustrzanki. Pomijajac ze mialam tez odjechane pomysly z ktorych fotografowie czesto korzystali w swoim portfolio :D No i cenili moj humor :D

Do góry