Martxx1
Fanka BB :)
A po wizycie jak lekarz cos widział tez robiłaś i byl negatywny?Robiłam po wizycie i nawet dzisiaj zrobiłam ale wychodzą negatywne @ brak a to plamienie sama nie wiem co myśleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A po wizycie jak lekarz cos widział tez robiłaś i byl negatywny?Robiłam po wizycie i nawet dzisiaj zrobiłam ale wychodzą negatywne @ brak a to plamienie sama nie wiem co myśleć
TakA po wizycie jak lekarz cos widział tez robiłaś i byl negatywny?
Ej właśnie mam to samo. 2 dni temu lewy a wczoraj prawy i to aż tak, że pozycję trzeba było zmienić.Mnie bardzo teraz niby przed owu, ale dziwi mnie, że najpierw bolał mnie lewy jajnik teraz czuję też prasy kłuje bardziej niż boli. Ehh dziwne rzeczy zawsze bolał jeddn.
A kiedy byłaś u lekarza? Tzn w którym dniu cyklu?
O matkoTrochę tego jest..Zobacz załącznik 1155744
Teraz też się właśnie nad tym zastanawiam ale jeśli to @ to dzisiaj powinna się już skończyć zobaczymy@Milusia34 a może masz taką skąpa @?
No dziwne właśnie, jeszcze tak dziwnie mnie nie bolałoEj właśnie mam to samo. 2 dni temu lewy a wczoraj prawy i to aż tak, że pozycję trzeba było zmienić.
No to ciąży nie było może? Szkoda, że nie zrobiłaś bety.. Ale żeby lekarz sie aż tak pomylił? w którym dc byłaś u lekarza?
Wg mnie to ciąża biochemicznej. Bhcg zaczęło rosnąć, wtedy też testy wychodziły dodatnie. Zaczęłaś plamić i bhcg zaczęło spadać. Lekarz u którego byłaś nie mógł nic widzieć. Wprowadził Cię w błąd. Wtedy już bhcg była tak niska, że testy były ujemne. Plamisz bo zaraz zacznie się krwawienie...Robiłam po wizycie i nawet dzisiaj zrobiłam ale wychodzą negatywne @ brak a to plamienie sama nie wiem co myśleć
Piękna tabelka!Trochę tego jest..Zobacz załącznik 1155744