reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny czy któraś z was po ovitrelle miała mocne kłucie w jajniku? Możliwe, że to od pęknięcia pęcherzyka? I drugie pytanie, czy podczas przytulanek też z tej jednej strony bardziej czułyście jajnik? 🤔 Jestem zielona jeśli chodzi o stymulacje owu 😲 1wszy cykl mam zastrzyk 😅

reklama
A sprawdzałaś przed nową stymulacją czy się wchłonął czy brałaś w ciemno? Czy nie byłaś stymulowana?
Sprawdzałam. Mi pecherzyki rosły nawet bez stymulacji. Ale rosły do 4 cm nawet i nie pękały tylko produkowały piękny progesteron i tempka tez pięknie skakała a ciąży nie było... nawet pregnyl nie mógł ich rozpeknac... a po okresie już ich nie było i zabawa od początku, znów rósł pęcherzyk gigant i nie pękał. Teraz po zabiegu niby maja pękać, ale zobaczymy bo póki co nie mam owulacji w ogóle, nie rosną mi pecherzyki. Może za pare tyg by się ruszyło ale lekarz dał dupka na wywołanie okresu i od sierpnia stymulacja CLO bo teraz niby będą pękać. Hmm

Dziewczyny czy któraś z was po ovitrelle miała mocne kłucie w jajniku? Możliwe, że to od pęknięcia pęcherzyka? I drugie pytanie, czy podczas przytulanek też z tej jednej strony bardziej czułyście jajnik? [emoji848] Jestem zielona jeśli chodzi o stymulacje owu [emoji44] 1wszy cykl mam zastrzyk [emoji28]
Ja miałam inny zastrzyk ale czułam owulacje czy właśnie kłucie w jajnikach

Dziewczyny ja wczoraj przeżyłam horror na IP pytanie 1 co mi daleka 2 gdzie mam książeczkę ciąży 3 dlaczego z lekkim plamieniem jestem na IP i panikuje jak nastolatka w końcu zostałam przebadana i cytuje JA NIC TUTAJ NIE WIDZĘ proszę zrobić jeszcze raz test z porannego moczu (zrobiłam test i wyszedł negatywny) 😭 A dlaczego plamie nadal nie wiem 🤷‍♀️ @ to chyba nie jest ja już nie mam siły na to wszystko 🥺chyba się poddaje

Dziewczyny ja wczoraj przeżyłam horror na IP pytanie 1 co mi daleka 2 gdzie mam książeczkę ciąży 3 dlaczego z lekkim plamieniem jestem na IP i panikuje jak nastolatka w końcu zostałam przebadana i cytuje JA NIC TUTAJ NIE WIDZĘ proszę zrobić jeszcze raz test z porannego moczu (zrobiłam test i wyszedł negatywny) 😭 A dlaczego plamie nadal nie wiem 🤷‍♀️ @ to chyba nie jest ja już nie mam siły na to wszystko 🥺chyba się poddaje
A robiłaś badanie bety? Twój lekarz Ci potwierdził ciążę dobrze kojarzę? Dziwne to wszystko :(

Lekarze nie raz są wredni. :( sama miałam takie nieprzyjemności w ciąży. Najpierw afera bo przyjechałam przed 22, a potem zdziwko, że ja w zagrożonej ciąży 😒

reklama
Do góry