reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny czy któraś z was po ovitrelle miała mocne kłucie w jajniku? Możliwe, że to od pęknięcia pęcherzyka? I drugie pytanie, czy podczas przytulanek też z tej jednej strony bardziej czułyście jajnik? 🤔 Jestem zielona jeśli chodzi o stymulacje owu 😲 1wszy cykl mam zastrzyk 😅

reklama
A sprawdzałaś przed nową stymulacją czy się wchłonął czy brałaś w ciemno? Czy nie byłaś stymulowana?
Sprawdzałam. Mi pecherzyki rosły nawet bez stymulacji. Ale rosły do 4 cm nawet i nie pękały tylko produkowały piękny progesteron i tempka tez pięknie skakała a ciąży nie było... nawet pregnyl nie mógł ich rozpeknac... a po okresie już ich nie było i zabawa od początku, znów rósł pęcherzyk gigant i nie pękał. Teraz po zabiegu niby maja pękać, ale zobaczymy bo póki co nie mam owulacji w ogóle, nie rosną mi pecherzyki. Może za pare tyg by się ruszyło ale lekarz dał dupka na wywołanie okresu i od sierpnia stymulacja CLO bo teraz niby będą pękać. Hmm

Dziewczyny czy któraś z was po ovitrelle miała mocne kłucie w jajniku? Możliwe, że to od pęknięcia pęcherzyka? I drugie pytanie, czy podczas przytulanek też z tej jednej strony bardziej czułyście jajnik? [emoji848] Jestem zielona jeśli chodzi o stymulacje owu [emoji44] 1wszy cykl mam zastrzyk [emoji28]
Ja miałam inny zastrzyk ale czułam owulacje czy właśnie kłucie w jajnikach

Dziewczyny ja wczoraj przeżyłam horror na IP pytanie 1 co mi daleka 2 gdzie mam książeczkę ciąży 3 dlaczego z lekkim plamieniem jestem na IP i panikuje jak nastolatka w końcu zostałam przebadana i cytuje JA NIC TUTAJ NIE WIDZĘ proszę zrobić jeszcze raz test z porannego moczu (zrobiłam test i wyszedł negatywny) 😭 A dlaczego plamie nadal nie wiem 🤷‍♀️ @ to chyba nie jest ja już nie mam siły na to wszystko 🥺chyba się poddaje

Dziewczyny ja wczoraj przeżyłam horror na IP pytanie 1 co mi daleka 2 gdzie mam książeczkę ciąży 3 dlaczego z lekkim plamieniem jestem na IP i panikuje jak nastolatka w końcu zostałam przebadana i cytuje JA NIC TUTAJ NIE WIDZĘ proszę zrobić jeszcze raz test z porannego moczu (zrobiłam test i wyszedł negatywny) 😭 A dlaczego plamie nadal nie wiem 🤷‍♀️ @ to chyba nie jest ja już nie mam siły na to wszystko 🥺chyba się poddaje
A robiłaś badanie bety? Twój lekarz Ci potwierdził ciążę dobrze kojarzę? Dziwne to wszystko :(

Lekarze nie raz są wredni. :( sama miałam takie nieprzyjemności w ciąży. Najpierw afera bo przyjechałam przed 22, a potem zdziwko, że ja w zagrożonej ciąży 😒

reklama
Do góry