reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Tak napisałam bo ja ostatnia miesiączkę miałam 10 listopada owu miałam 24go i kolejna miesiączka wypada mi 8go grudnia. Dlatego tak myślę że zrobie test 8go . Zobaczymy [emoji23]
Ja zaczęłam nowy cykl 11 listopad więc bardzo podobnie do Ciebie, 24 listopada gin potwierdził owulacje i okres powinnam mieć 8 grudnia. Ale myślę że już sobie ten pierwszy test zrobię na Mikołajki a co tam [emoji28]

Hej hej kobietki 🥰
Mam pytanie odnośnie duphastonu.
Po ponad roku bezowocnych starań , ginekolog przepisał mi duohaston. Miałam go brać od 14 DC przez 10 dni, jednak sądząc po testach owulacyjnych wzięłam go dopiero w 19 DC, ponieważ w 17 DC wyszedł test pozytywny.
Jednak jakie było moje zdziwienie gdy w 20 dc test owulacyjny znowu wyszedł pozytywnie i to bardziej pozytywnie niż ten z 17 DC( druga kreska jeszcze wyraźniejsza). Duphaston mam brać po 1 tabletce dziennie. Moje pytanie brzmi czy mógł on zablokować owulację (brany e takiej dawce) , jeśli owulacja przypadła na 20dc ? Już znowu zaczyna tracić nadzieję na fasolkę :(. Może ktoś był w podobnej sytuacji i jednak doszło do owulacji i ciąży, bądź wręcz przeciwnie?

reklama
Dziewczyny te które badają szyjke, mam pytanie może głupie, ale jak długo szyjka utrzymuje się bardzo wysoko.. Planuję mojego dziś dorwac ale obecnie jest w pracy i nie wiem o której będzie i nie wiem czy zdążę czy nie zdążę..

Do góry