reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Tym bardziej że lekarz nie dał mi żadnego punktu zahaczenia.
Powiedział że do 8 tygodnia to normalne, że coś było z zarodkiem i samo się oczyściło.
Nawet luteiny nie chciał mi dać bo on tego nie uznaje, uważa że to nie działa.
Potem zmiana lekarza podczas korony to jakiś cud
To tak samo jak ja. Mimo że w Pl miałam 3 poronienia należały mi się badania z NFZ ( wtedy o tym nie wiedziałam) to żaden lekarz mnie o tym nie poinformował. A jak ja sama pytałam czy jakieś badania trzeba zrobić to mówili mi że nie bo w ciążę zachodzę. Taka gadka była każdego lekarza u którego byłam a byłam u wielu.
Mam okres!!!!!! [emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060][emoji3060]
Też będę się tak cieszyć jak dostanę okres [emoji1787][emoji1787]

Noo.
Gdybym miała pieniądze zrobiłabym od razu wszystko co możliwe. Nawet partnera bym wysłała. A tak...
Coś zaczęłam robić ale powoli, nie wszystko od razu

To dobrze. Ja nie miałam nic złego na myśli sama na NFZ nie dostałam żadnego skierowania wszystko prywatnie. Takie chore realia w naszym kraju. Spróbuj od początku jakieś badania, może coś jeszcze uda Ci się na fundusz wcale nie mówię żebyś badała wszystko jak np.ja bo tego robiłam sporo, ale może od podstawowych zacznij. 😉

reklama
Ceny tych badań wszystkich to jakaś abstrakcja .
I nie mówię o jakiś genetycznych Kirach itp ale same estradiole,antykoagulanty tocznia itp to koszt około 1500 zł.

Do góry