Wiadomo, każda ciąża jest inna, jeśli lekarz dał zielone światło, to nie ma co czekaćz tym czekaniem to nie jest taka prosta sprawa. Cześć lekarzy zaleca odczekać, ale prawda jest taka ze o ile nie była to pozamaciczna czy ciąża zaśniadowa to czekanie nie jest całkowicie koniecznie i spotkałam się już z opiniami, że im szybciej tym lepiej i większa szansa że się szybciej uda.
reklama
M
madziejkaa359
Gość
Dzięki za ten fragment, ja ogólnie biorę duphaston dwa razy dziennie wiec nie wiem czy jest sens w ogóle robic progesteron. Brzuch boli mnie nieustannie.. czekam razem z Toba na wyniki! [emoji173]Popatrz na drugi akapit kochana, ja myślę, że jest okay ja też dziś czekam na wyniki bety i progaZobacz załącznik 1206943
HeraUnique
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroCześć, ja niestety nie mam po co jutro powtarzać bety. Jesli byłam w ciąży to już w niej nie jestem Witam się w 1dc.
MinnieMaja
Początkująca w BB
Witajcie dziewczyny. Z mężem staramy się już od 9 cykli. Zastanawiam się nad zrobieniem sobie różnych badań. Będę w laboratorium 9dpo i myślałam zrobić:
THS
Progesteron
Prolaktynę
FSH
Testosteron
Estradiol
Co o tym myślicie?
THS
Progesteron
Prolaktynę
FSH
Testosteron
Estradiol
Co o tym myślicie?
Po moim poronieniu w 7tc usłyszałam od mojej pani ginekolog, której ufam, że moja macica bardzo szybko się oczyściła w związku z tym z biologicznego punktu widzenia nie ma żadnych przeciwskazań żebym zaczęła się starać od razu. Zatem wnioskuję, że wiele zależy czy doszło do poronienia samoistnie, czy było łyżeczkowanie, jak szybko się regenerujemy itp
Pozwoliła. Nie wiem od czego to zależy [emoji2368]
Ja właśnie nie biorę, dlatego chcę sprawdzićDzięki za ten fragment, ja ogólnie biorę duphaston dwa razy dziennie wiec nie wiem czy jest sens w ogóle robic progesteron. Brzuch boli mnie nieustannie.. czekam razem z Toba na wyniki! [emoji173]
A
aquarius89
Gość
Przepraszam ze tak wtrącę ale nienawidzę mojej pracy i szefa ktory zmusza mnie do pracy po godzinach. Za darmo oczywiscie. Tak liczylam na to ze zajde w ciaze i strzele mu w ryj L4... Masakra jak ja mam juz dosc na dzisiaj (( Ju zdazyl zadzwonic i wytracic mnie z rownowagi. Musialam sie wyzalic.
Gryfin
Współczuję ale wiesz, że to jest niezgodne z prawem? Szef ma obowiązek płacić Ci za nadgodziny, rozmawiałaś z nim?Przepraszam ze tak wtrącę ale nienawidzę mojej pracy i szefa ktory zmusza mnie do pracy po godzinach. Za darmo oczywiscie. Tak liczylam na to ze zajde w ciaze i strzele mu w ryj L4... Masakra jak ja mam juz dosc na dzisiaj (( Ju zdazyl zadzwonic i wytracic mnie z rownowagi. Musialam sie wyzalic.
93kora
Uwierz mi ,ze wiem coś na ten temat. w poprzedniej pracy tak miałam.... Tylko,że ja jestem ''wyszczekana'' . On Cię wykorzystuje w ten sposób ...Przepraszam ze tak wtrącę ale nienawidzę mojej pracy i szefa ktory zmusza mnie do pracy po godzinach. Za darmo oczywiscie. Tak liczylam na to ze zajde w ciaze i strzele mu w ryj L4... Masakra jak ja mam juz dosc na dzisiaj (( Ju zdazyl zadzwonic i wytracic mnie z rownowagi. Musialam sie wyzalic.
reklama
A
aquarius89
Gość
Wiem że powinien, ale ma na mnie haka że pracuję zdalnie: "ja nie wiem co ty robisz cały dzien przed komputerem" :/ I takie gadanie...Współczuję ale wiesz, że to jest niezgodne z prawem? Szef ma obowiązek płacić Ci za nadgodziny, rozmawiałaś z nim?