reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny, ostatni przyrost bety prawie 300 procent dzisiaj po 48h niecałe 100 procent czy nadal jest okej? :( ogolnie mam tylko jedna zyle ktora nadaje się d pobierania i przez kilka dni musze sobie odpuścić badania. Zaczynam chyba świrować

reklama
A mozesz pokazać? Bo ja wczoraj też miałam 8dc i już taka ciemna druga kreska 🙄 Zobacz załącznik 1206931
Ta kreska jeszcze bardzo licha, jeszcze jest troche czasu :) tak wyglądały moje ostatnio
C4EDEEEE-6DCB-4C24-9B75-04096D5F4747.jpeg

Dziewczyny, ostatni przyrost bety prawie 300 procent dzisiaj po 48h niecałe 100 procent czy nadal jest okej? :( ogolnie mam tylko jedna zyle ktora nadaje się d pobierania i przez kilka dni musze sobie odpuścić badania. Zaczynam chyba świrować
Popatrz na drugi akapit kochana, ja myślę, że jest okay :) ja też dziś czekam na wyniki bety i proga
8C3E6266-F6BF-432E-91BD-410F63882CEF.jpeg

A ginekolog pozwolił od razu na starania po poronieniu? Przeważnie czeka się przynajmniej 3 miesiące. Bardzo mi przykro, że Cię to spotkało :(
z tym czekaniem to nie jest taka prosta sprawa. Cześć lekarzy zaleca odczekać, ale prawda jest taka ze o ile nie była to pozamaciczna czy ciąża zaśniadowa to czekanie nie jest całkowicie koniecznie i spotkałam się już z opiniami, że im szybciej tym lepiej i większa szansa że się szybciej uda.

Cześć dziewczyny życzę wszystkim miłego dnia ❤

Naszła mnie z rana refleksja. Kiedy przestaliście się cieszyć ze starań? Nie zrozumcie mnie źle - nie mówię o radości ze współżycia. Ale o tej radości ze starań. Ja dziś odczułam, że już nie jestem tak podekscytowana. Pierwsze trzy cykle byłam cała w skowronkach, nakręcałam się, bo tak długo czekałam na ten moment. A w tym cyklu mam taki wewnętrzny spokój. Już nie myśle o tym, nie nastawiam się na udany cykl. I z jednej strony to dobrze bo prawdopodobnie nie zaliczę rozczarowania jak przyjdzie @, ale z drugiej jakie to smutne, że już się z tego nie cieszę. Na co dzień staram się doceniać wszystkie małe przyjemności, ale tutaj entuzjazm opadł i zastanawiam się jak jest z wami ?
Po 9 cyklu 😉

reklama
Ta kreska jeszcze bardzo licha, jeszcze jest troche czasu :) tak wyglądały moje ostatnio Zobacz załącznik 1206940
Tak wiem, że jeszcze trochę jej do peaku ale bardzo blada nie jest a ja wczoraj dopiero byłam dzień po @ i wydaje mi się że powinna być bledsza a jeśli nie jest to owu mogła mi się przesunąć i może bedzie szybciej niż we wtorek

Do góry