reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny pytanko [emoji87] czy to możliwe, że maca działa już po troszkę ponad tygodniu? Nie wiem może to efekt placebo, ale wczoraj nasz seks był jeszcze lepszy niż z początków związku, a ja pierwszy raz w życiu mogłam kochać się dalej mimo, że już miałam orgazm. Zazwyczaj zaraz po tym jak doszłam już był koniec bo robiła się susza i już nie miałam ochoty, a wczoraj no szok. Aż się nie mogę doczekać aż chłop z roboty wróci [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Mam problem. 7 dni po owulacji miałam plamienie tylko raz i to tylko na papierze w kolorze jasnoróżowym. Dzień później tak samo. Pierwsza myśl to plamienie implantacyjne. Od tamtej pory zwariowałam i do dnia planowanej @ zrobiłam 6 testów ciążowych 🙈 wszystkie negatywne... Stwierdziłam że w takim razie to nie implantacyjne i czekam na @. Dwa dni, po terminie spodziewanej na wszelki wypadek jeszcze jeden test - negatywny. 😔 Dzisiaj mam 4 dni po terminie i dalej cisza. Pisałam email do lekarza w tej sprawie i zrobiła mi termin na poniedziałek. Wyczytałam w necie że przyczyn jest wiele skoro testy ciążę wykluczyły. Ale 3 tyg temu byłam na usg kontrolnym i w jajnikach nie ma niepokojącym zmian itp. Mąż mówi że gin chce sama sprawdzić czy to nie ciąża na pewno. Czy ma rację, czy skoro 7 testów negatywnych to raczej mało prawdopodobne? Mieszkam w DE także beta z krwi tylko u lekarza 😉
Przyczyną może być mocne pragnienie ciąży, przez co okres się zatrzymał. Czasami wystarczy odpuścić i sam się zjawi 😉 ile dni po owulacji robiłaś ostatni test?

Dziewczyny pytanko [emoji87] czy to możliwe, że maca działa już po troszkę ponad tygodniu? Nie wiem może to efekt placebo, ale wczoraj nasz seks był jeszcze lepszy niż z początków związku, a ja pierwszy raz w życiu mogłam kochać się dalej mimo, że już miałam orgazm. Zazwyczaj zaraz po tym jak doszłam już był koniec bo robiła się susza i już nie miałam ochoty, a wczoraj no szok. Aż się nie mogę doczekać aż chłop z roboty wróci [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Wszystko jest możliwe 😁 nie ważne jak działa, ważne, że działa 😁

A skąd pewność, że wtedy miałaś owulacje? Mialas monitoring?
Jeśli wtedy miałaś owulacje to test powinien być pozytywny, natomiast jeśli jednak nie masz potwierdzonej owulacji tego dnia to być może owulacja była później 🤷‍♀️ może właśnie podczas tego plamienia. Czasami zdarza się plamienie owulacyjne 😊

Myślę, że możliwe u Nas też zadziałało jakoś po hmmm..2 tygodniach tak, że mój mąż mógł dwa razy praktycznie po 5 minutach odpoczynku i ja też długo mogłam 😊 nic tylko się cieszyć 😁

reklama
Do góry