U mnie nie da rady w moje cykle średnio 35 dni A ostatecznie jak owu była 15 dc to testowała bym 8 lub 9 grudniaIlu dniowe masz cykle? W Mikołaja testujemy?
reklama
K
Katijah
Gość
Ja. Macy nie brałam bo nie wskazane przy IO ale nie słyszałam, żeby nie było można cały cyklDziewczyny na jakimś innym wątku wyczytałam, że mace mogę brać tylko do owu. Czy to prawda? [emoji33][emoji33][emoji33]
Julliette
Fanka BB :)
U mnie też 13dc i dziś monitoring, daj znać jak będziesz po, powodzenia i oby były piękne pęcherzykiOj dziewczyny zaglądam na forum 3 razy dziennie i za każdym razem mam blisko 10 stron nadrabiania
Ostatnio na tapecie nogi w górze, niby wiem że to nie działa ale i tak instynktownie to robię chociaż chwile. Mój się nie śmieje, sam mi podkłada poduszkę pod pupę żeby od razu wszystko nie wypłynęło
Dziś 13dc i o 16 mam wizytę u gina, zobaczymy czy będzie coś w tym cyklu z tego przewidywana owu 17dc więc powinno być widać jakieś pęcherzyki.
Anio0lek
Cudne wieściWychodzę że szpitala. I mam nadzieję, że to koniec już przeboi. Z usg wychodzi 9t0d. Jadę do domu i się kładę. Dziewczyny dziękuję za wsparcie. ❤ Kocham was. Fasolka ma już 2,30cm
Katalinazed
Cześć Dzieeczyny
Ostateczna decyzja zapadła i w tym mięsiącu jeszcze rezygnujemy z inseminacji. Partner chce jeszcze spróbować normalnie chyba ma problem z zapłodnieniem w ten sposób tak to odczułam. No więc związek to kompromis więc zgodziłam się jeszcze poczekać i trza przyznać miał więcej argumentów niż ja Urolog/Androlog powiedział mu ze z tego musi być dziecko i ze żona zajdzie w grudniu w ciąże i mam się tego trzymać
Ostateczna decyzja zapadła i w tym mięsiącu jeszcze rezygnujemy z inseminacji. Partner chce jeszcze spróbować normalnie chyba ma problem z zapłodnieniem w ten sposób tak to odczułam. No więc związek to kompromis więc zgodziłam się jeszcze poczekać i trza przyznać miał więcej argumentów niż ja Urolog/Androlog powiedział mu ze z tego musi być dziecko i ze żona zajdzie w grudniu w ciąże i mam się tego trzymać
Hmmm też mam IO, jestem na metforminie ale jakoś nie wydaje mi się żeby ta jedna łyżeczka dziennie wpływała na mnie mega mocno [emoji848] chodzi tylko o jej IG czy jest jeszcze coś?
Ja. Macy nie brałam bo nie wskazane przy IO ale nie słyszałam, żeby nie było można cały cykl
HeraUnique
Marcepan... Bleh ja całe szczęście nie mam parcia na słodkie. Za to konkrety świąteczne... Ojojoj uwielbiamCoś czuję, że w grudniu ciężko mi będzie utrzymać zdrową dietę...pierniki, grzańce, marcepany, Mc Drwal
reklama
Carry88
Moderator
Marcepan... Bleh ja całe szczęście nie mam parcia na słodkie. Za to konkrety świąteczne... Ojojoj uwielbiam
O ludzie ja też. Dla mnie słodycze moglyby nie istnieć a schabowy, ziemniaczki, pierożki.
Dobrze,ze umiem się hamować