reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Właśnie się miałam pytać jak u Was wygląda dieta, czy raczej zdrowo czy wpadają różne nieplanowane pyszności... 😁 🥐🍫🍪🍕🍟

U mnie zdrowo, czasami jak mam ochotę na coś to pizza wpadnie, bo kocham. Na codzień zdrowo, muszę pilnować wagi,bo kiedyś mocno schudłam i mam skłonności niestety do dużych wahań i szybkich na plus ;)

Właśnie się miałam pytać jak u Was wygląda dieta, czy raczej zdrowo czy wpadają różne nieplanowane pyszności... 😁 🥐🍫🍪🍕🍟
ja na śniadanko wsuwam taką sałatkę zdrową :sałata,ogórek,pomidor i ser feta :) . Obiad też normalny - ziemniaki,surówka i w zależności kotlety,jajko albo pieczeń ale kolacja w zasadzie McDonald Nas karmi 😅 Ale pomiędzy też wcinam kanapeczki oczywiście musi być jakieś warzywko na serze i szynce :).Po kolacji dopycham się słodyczami (nie umiem bez nich żyć) . Mam zapas chyba na następne pół roku a zaraz święta więc będzie tego DUŻO więcejaż doczekać się nie mogę jak małe dziecko 😆 . Podejrzewam ,że jem tyle kalorii dziennie co Pudzianowski a przytyć nie mogę 🤷‍♀️ już mój J zaczął chować przedemną słodycze :). No i owoce koniecznie codziennie. Teraz dojdzie ananas-mam nadzieję,że się polubimy ;)

Ja zdrowo, ale na mnie nie patrz, bo mój organizm to świr i ze zdrowiem nie ma nic wspólnego. 😀 No i naturalnie też podwójna cukrzyca na karku. Ale przed staraniami męczę też męża dietą i ćwiczeniami, żeby zwiększyć szansę. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. 😁

Jem to na co mam ochotę 🤷‍♀️ jak mam ochotę na fastfooda to na takiego jadę, jak mam ochotę na sałatkę, rybę to jem, jak wieczorem najdzie mnie ochota na chrupki /popcorn to wcinam . Nie ograniczam niczego, jedynie się nie napycham po sam kurek😅

ja na śniadanko wsuwam taką sałatkę zdrową :sałata,ogórek,pomidor i ser feta :) . Obiad też normalny - ziemniaki,surówka i w zależności kotlety,jajko albo pieczeń ale kolacja w zasadzie McDonald Nas karmi 😅 Ale pomiędzy też wcinam kanapeczki oczywiście musi być jakieś warzywko na serze i szynce :).Po kolacji dopycham się słodyczami (nie umiem bez nich żyć) . Mam zapas chyba na następne pół roku a zaraz święta więc będzie tego DUŻO więcejaż doczekać się nie mogę jak małe dziecko 😆 . Podejrzewam ,że jem tyle kalorii dziennie co Pudzianowski a przytyć nie mogę 🤷‍♀️ już mój J zaczął chować przedemną słodycze :). No i owoce koniecznie codziennie. Teraz dojdzie ananas-mam nadzieję,że się polubimy ;)

Ja ogólnie też raczej zdrowo, długo pracowałam jako trener personalny więc niektóre zdrowe nawyki już ze mną zostały na stałe 😁 Ale no jak nie kochać słodkości... 😏🙊

reklama
Jem to na co mam ochotę 🤷‍♀️ jak mam ochotę na fastfooda to na takiego jadę, jak mam ochotę na sałatkę, rybę to jem, jak wieczorem najdzie mnie ochota na chrupki /popcorn to wcinam . Nie ograniczam niczego, jedynie się nie napycham po sam kurek😅
No ja w zasadzie też jem to na co mam ochotę i bardzo intuicyjnie, ale raczej jakby tak wszystko zebrać to bardziej zdrowo niż niezdrowo, a przynajmniej tak sobie mówię 😅

Do góry