reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Właśnie się miałam pytać jak u Was wygląda dieta, czy raczej zdrowo czy wpadają różne nieplanowane pyszności... 😁 🥐🍫🍪🍕🍟

U mnie zdrowo, czasami jak mam ochotę na coś to pizza wpadnie, bo kocham. Na codzień zdrowo, muszę pilnować wagi,bo kiedyś mocno schudłam i mam skłonności niestety do dużych wahań i szybkich na plus ;)

Właśnie się miałam pytać jak u Was wygląda dieta, czy raczej zdrowo czy wpadają różne nieplanowane pyszności... 😁 🥐🍫🍪🍕🍟
ja na śniadanko wsuwam taką sałatkę zdrową :sałata,ogórek,pomidor i ser feta :) . Obiad też normalny - ziemniaki,surówka i w zależności kotlety,jajko albo pieczeń ale kolacja w zasadzie McDonald Nas karmi 😅 Ale pomiędzy też wcinam kanapeczki oczywiście musi być jakieś warzywko na serze i szynce :).Po kolacji dopycham się słodyczami (nie umiem bez nich żyć) . Mam zapas chyba na następne pół roku a zaraz święta więc będzie tego DUŻO więcejaż doczekać się nie mogę jak małe dziecko 😆 . Podejrzewam ,że jem tyle kalorii dziennie co Pudzianowski a przytyć nie mogę 🤷‍♀️ już mój J zaczął chować przedemną słodycze :). No i owoce koniecznie codziennie. Teraz dojdzie ananas-mam nadzieję,że się polubimy ;)

Ja zdrowo, ale na mnie nie patrz, bo mój organizm to świr i ze zdrowiem nie ma nic wspólnego. 😀 No i naturalnie też podwójna cukrzyca na karku. Ale przed staraniami męczę też męża dietą i ćwiczeniami, żeby zwiększyć szansę. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. 😁

Jem to na co mam ochotę 🤷‍♀️ jak mam ochotę na fastfooda to na takiego jadę, jak mam ochotę na sałatkę, rybę to jem, jak wieczorem najdzie mnie ochota na chrupki /popcorn to wcinam . Nie ograniczam niczego, jedynie się nie napycham po sam kurek😅

ja na śniadanko wsuwam taką sałatkę zdrową :sałata,ogórek,pomidor i ser feta :) . Obiad też normalny - ziemniaki,surówka i w zależności kotlety,jajko albo pieczeń ale kolacja w zasadzie McDonald Nas karmi 😅 Ale pomiędzy też wcinam kanapeczki oczywiście musi być jakieś warzywko na serze i szynce :).Po kolacji dopycham się słodyczami (nie umiem bez nich żyć) . Mam zapas chyba na następne pół roku a zaraz święta więc będzie tego DUŻO więcejaż doczekać się nie mogę jak małe dziecko 😆 . Podejrzewam ,że jem tyle kalorii dziennie co Pudzianowski a przytyć nie mogę 🤷‍♀️ już mój J zaczął chować przedemną słodycze :). No i owoce koniecznie codziennie. Teraz dojdzie ananas-mam nadzieję,że się polubimy ;)

Ja ogólnie też raczej zdrowo, długo pracowałam jako trener personalny więc niektóre zdrowe nawyki już ze mną zostały na stałe 😁 Ale no jak nie kochać słodkości... 😏🙊

reklama
Jem to na co mam ochotę 🤷‍♀️ jak mam ochotę na fastfooda to na takiego jadę, jak mam ochotę na sałatkę, rybę to jem, jak wieczorem najdzie mnie ochota na chrupki /popcorn to wcinam . Nie ograniczam niczego, jedynie się nie napycham po sam kurek😅
No ja w zasadzie też jem to na co mam ochotę i bardzo intuicyjnie, ale raczej jakby tak wszystko zebrać to bardziej zdrowo niż niezdrowo, a przynajmniej tak sobie mówię 😅

Do góry