Martxx1
Fanka BB :)
@młoda1994 jak tak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Melduję 32 dc kresek brak, okresu brak.. [emoji849]
Testy owu negatywne od 5dc do wczoraj a proga nie zbadam bo nie mam możliwości w DE robienie badań prywatnie. Wszystko na skierowanie musi być.Wyszedł Ci w tym cyklu pozytywny test owu? Badalas progesteron 10 dni po by wiedzieć czy była owu?
No rzeczywiście biało A młoda jak tam u Ciebie ????
Melduję 32 dc kresek brak, okresu brak.. [emoji849]
Tak biało że aż zaczęłam sama z siebie się śmiać@młoda1994 jak tak? [emoji4]
Daj znać jak będziesz miała wyniki szydełkowanie brzmi ciekawie ale kompletnie tego nie ogarniam. Może coś poszukam na internecieDziewczyny, tak mnie wciągnęło szydełkowanie, że zapomniałam napisać newsa
Udało mi się dostać skierowanie na progesteron! także będę mogła sprawdzić, czy moja teza jest słuszna odnośnie straconych ciąż przez niedobór proga
Polecam szydełkowanie, pomaga zapomnieć o ciąży i staraniach i mega wciąga!
Ale slabo :/ teraz maraton po skierowania... Szkoda słów.Testy owu negatywne od 5dc do wczoraj a proga nie zbadam bo nie mam możliwości w DE robienie badań prywatnie. Wszystko na skierowanie musi być.
Test biały [emoji24][emoji24][emoji24]
Kochana żaden maraton[emoji85] ja jestem pod opieką kliniki. Właśnie wyjeżdżam za 30 minut. Dzisiaj poznam swoje badania hormonalne i wyniki męża nasienia.Ale slabo :/ teraz maraton po skierowania... Szkoda słów.
Kochana żaden maraton[emoji85] ja jestem pod opieką kliniki. Właśnie wyjeżdżam za 30 minut. Dzisiaj poznam swoje badania hormonalne i wyniki męża nasienia.
Będziemy walczyć [emoji123][emoji123] zobaczymy czego się dowiem dzisiaj. Boję się trochę wyników męża.W takim razie do przodu Kochana, jesteś bardzo silna, trzeba walczyć dalej [emoji106]