reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Też miałam ostatnio dziwny cykl w karierze staraczki 😁 ale ja miałam cały cykl na wyższych temp z poprzedniego cyklu😅
to może jesień na nas tak wpływa, oby się nie powtórzyło przyszly mi do głowy cysty z tego powodu że bolą mnie jajniki, niski progesteron to koszmar bo może oznaczać wysoką prolaktyne i tak w kółko, przyznam się że ostatnio dołują mnie te strania za 2 miesiące 35 i ciągle mysle o tym że może jestem za star to znaczy nie ja tylko macica dosłownie i jajeczka i organizm chce mi to powiedzieć, wczesniejszy cykl wyglądał tak...

Załączniki

• Screenshot_20201124-202438_OvuView.jpg
    Screenshot_20201124-202438_OvuView.jpg
    170,9 KB · Wyświetleń: 53
to może jesień na nas tak wpływa, oby się nie powtórzyło przyszly mi do głowy cysty z tego powodu że bolą mnie jajniki, niski progesteron to koszmar bo może oznaczać wysoką prolaktyne i tak w kółko, przyznam się że ostatnio dołują mnie te strania za 2 miesiące 35 i ciągle mysle o tym że może jestem za star to znaczy nie ja tylko macica dosłownie i jajeczka i organizm chce mi to powiedzieć, wczesniejszy cykl wyglądał tak...
Ostatni całkiem normalny 🤷‍♀️

reklama
Ostatni całkiem normalny 🤷‍♀️
a więc zganiam na jesień 😁 cieszę się że postanowiłam tu do was napisać, samotna troche się czuję z tym swoim bałaganem w głowie, może pomoże 😁 mi to na te moje negatywne myśli o straniach. A wiec czekam na koniec dziwnego cyklu i list ze szpitala o dacie usg aby sprawdzić z skad te mocne.okresy

Do góry