reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Czy to są testy z Allegro? U mnie nie chciał wyjść taki pozytyw żadnego dnia i myślałam, że coś z tymi testami nie tak, ale to chyba ze mną 😏
U mnie też nigdy nie wyszły pozytywne, ale po kontroli usg też nigdy nie było owu, lekarka też mówiła, że wzrost LH mógł być też za mały, Teraz w 3dc mam robić komplet badań, właśńie między innymi LH

Do tej pory analizowałam jedynie temperaturę a i tak nie codziennie. Za mną 2 ciąże stracone w 5 tygodniu i jakieś 10 cykli starań na chybił trafił, więc uznałam że to najwyższa pora zgłębić temat ;)
Przykro mi z powodu Twojej straty..
Rozumiem, jeśli to ma pomóc warto napewno próbować. Mam nadzieję że uda Ci się jak najszybciej :)

Też mam te testy i bardzo ładnie wychodzą tyko trochę trzeba poczekać aż się zabarwią te kreski tak jak trzeba. Poza tym nie mam do nich zastrzeżeń [emoji6]
A czy ten wg Ciebie jest pozytywny?

Załączniki

• IMG_20201124_221426.jpg
    IMG_20201124_221426.jpg
    369,1 KB · Wyświetleń: 70
U mnie też nigdy nie wyszły pozytywne, ale po kontroli usg też nigdy nie było owu, lekarka też mówiła, że wzrost LH mógł być też za mały, Teraz w 3dc mam robić komplet badań, właśńie między innymi LH
Ja idę w poniedziałek na progesteron i się dowiem czy była. W ogóle to już jestem załamana trochę i już chcę się umawiać na wizytę chociaż jeszcze nie mam żadnych wyników 😕

Ja idę w poniedziałek na progesteron i się dowiem czy była. W ogóle to już jestem załamana trochę i już chcę się umawiać na wizytę chociaż jeszcze nie mam żadnych wyników 😕
Wcześniej nigdy nie robiłam żadnych badań, więc nie wiem jakich norm ja się trzymam, Zaczęłam robić po poronieniu, i wychodzą niezbyt zadowalające, nawet wręcz dołujące.

Wcześniej nigdy nie robiłam żadnych badań, więc nie wiem jakich norm ja się trzymam, Zaczęłam robić po poronieniu, i wychodzą niezbyt zadowalające, nawet wręcz dołujące.
Ja robiłam hormony tarczycowe, biorę euthyrox najmniejszą dawkę i już jest ok. Przed epidemią robiłam też morfologię, cytologię i USG i zarówno ginekolog jak i endokrynolog powiedzieli, żeby działać, bo wszystko ok. No ale nie wiem czy jest ta owulacja czy jej nie ma, a to w sumie istotne. Chyba jutro umówię się na wizytę, bo pewnie kilka tyg będę musiała i tak na nią czekać.
A czego nie masz w normie?

reklama
Do góry