reklama
E
Em82
Gość
Też mam te testy i bardzo ładnie wychodzą tyko trochę trzeba poczekać aż się zabarwią te kreski tak jak trzeba. Poza tym nie mam do nich zastrzeżeń [emoji6]Czy to są testy z Allegro? U mnie nie chciał wyjść taki pozytyw żadnego dnia i myślałam, że coś z tymi testami nie tak, ale to chyba ze mną [emoji57]
EwelinaW
Fanka BB :)
U mnie też nigdy nie wyszły pozytywne, ale po kontroli usg też nigdy nie było owu, lekarka też mówiła, że wzrost LH mógł być też za mały, Teraz w 3dc mam robić komplet badań, właśńie między innymi LHCzy to są testy z Allegro? U mnie nie chciał wyjść taki pozytyw żadnego dnia i myślałam, że coś z tymi testami nie tak, ale to chyba ze mną
Mystriousmc
Przykro mi z powodu Twojej straty..Do tej pory analizowałam jedynie temperaturę a i tak nie codziennie. Za mną 2 ciąże stracone w 5 tygodniu i jakieś 10 cykli starań na chybił trafił, więc uznałam że to najwyższa pora zgłębić temat
Rozumiem, jeśli to ma pomóc warto napewno próbować. Mam nadzieję że uda Ci się jak najszybciej
Małasyrenka
A czy ten wg Ciebie jest pozytywny?Też mam te testy i bardzo ładnie wychodzą tyko trochę trzeba poczekać aż się zabarwią te kreski tak jak trzeba. Poza tym nie mam do nich zastrzeżeń [emoji6]
Załączniki
Mystriousmc
Pozytywny test jescze nie daje gwarancji że się uda, ale mnie również napawa nadzieja, mam nadzieję że tak będzie u Ciebie kiedy powinnaś dostać @? Ja 3.12Pozytywny mialam w sb ok 19 oraz nd 8 rano
Pierwszy stosunek byl nd po 22 następny w pn po 18
Mam nadzieje ze sie uda
Dziękuję za odp
Małasyrenka
Ja idę w poniedziałek na progesteron i się dowiem czy była. W ogóle to już jestem załamana trochę i już chcę się umawiać na wizytę chociaż jeszcze nie mam żadnych wynikówU mnie też nigdy nie wyszły pozytywne, ale po kontroli usg też nigdy nie było owu, lekarka też mówiła, że wzrost LH mógł być też za mały, Teraz w 3dc mam robić komplet badań, właśńie między innymi LH
EwelinaW
Wcześniej nigdy nie robiłam żadnych badań, więc nie wiem jakich norm ja się trzymam, Zaczęłam robić po poronieniu, i wychodzą niezbyt zadowalające, nawet wręcz dołujące.Ja idę w poniedziałek na progesteron i się dowiem czy była. W ogóle to już jestem załamana trochę i już chcę się umawiać na wizytę chociaż jeszcze nie mam żadnych wyników
Małasyrenka
Ja robiłam hormony tarczycowe, biorę euthyrox najmniejszą dawkę i już jest ok. Przed epidemią robiłam też morfologię, cytologię i USG i zarówno ginekolog jak i endokrynolog powiedzieli, żeby działać, bo wszystko ok. No ale nie wiem czy jest ta owulacja czy jej nie ma, a to w sumie istotne. Chyba jutro umówię się na wizytę, bo pewnie kilka tyg będę musiała i tak na nią czekać.Wcześniej nigdy nie robiłam żadnych badań, więc nie wiem jakich norm ja się trzymam, Zaczęłam robić po poronieniu, i wychodzą niezbyt zadowalające, nawet wręcz dołujące.
A czego nie masz w normie?
reklama
Anio0lek
Dzięki wielkie szkoda, że Tobie odwołali... :/Ja mam skierowanie na histerolaparoskopie ale przez covid odwołana. Trzymam kciuki za jutro