reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja tak miałam po biochemicznej. Nawet zauwazylam ze syna troche zaniedbałam i przestalam go sluchac. Ale podniosła sie i staram sie na lajcie w tym cyklu. Dzis dopiero 11 dc. Moj synek bardzo odczuwa moje emocje i musze byc twarda :) Tobie tego zycze :)
="Kingazet92, post: 19867133, member: 196404"]
Byłam wczoraj na becie, bo testy pokazywały delikatne kreseczki i dość brutalnie zostałam sprowadzona na ziemię beta <0,5. I byłam tak rozczarowana, że przeplakalam pół wieczoru i nie miałam siły nic robić...Po tym poronieniu jest dramat z moimi emocjami. Żyję od testu do testu, cała reszta mnie nie interesuje. Nawet nie mogę się skupić na innym celu w życiu, bo takiego po prostu nie mam...
[/QUOTE]

Dziewczyny a ja nadal plamie wczoraj niby trochę ustąpiło a dzisiaj znowu jest już nie robię sobie nadzieji mam złe przeczucie [emoji3064] po jakim czasie brania luteiny powinno się przestać plamić?
Może jedz na IP? albo trzeba zwiększyć dawkę lub włączyć i duphaston i luteine. Bierzesz jakiś progesteron? Badałas go wogule?

reklama
Do góry