Smerfetka94
Fanka BB :)
@Smerfetka94 czekam na te wyniki, jak na swoje jak będzie negatywną, to razem ze mną dołączysz do majówek - cóż to za piękny miesiąc!
Nie wiem czy będę się starać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Smerfetka94 czekam na te wyniki, jak na swoje jak będzie negatywną, to razem ze mną dołączysz do majówek - cóż to za piękny miesiąc!
I może właśnie dzięki temu się nie pojawiStraszny humor mam dzisiaj. Ehh
Wkurzam się na wszystko i płaczę.
Może pms. Już wszystko zwalam na nadchodzący okres
Boję się. Mam mieszane uczuciaI może właśnie dzięki temu się nie pojawi
Boję się. Mam mieszane uczucia
My mamy dwóch synów, a teraz gdy 3 chcielismy to już 14 cykl w 11 cyklu trafiłam tu na forum i tak podczytując dziewczyny doszłam do wniosku, że samo się chyba nic nie zrobi, w sobotę postanowione robię badania tarczycowe, bo myślę że coś może być na rzeczyJa już się nie nastawiam od kilku miesięcy po 13 miesiącach dziwnych cykli i zmian i mdłości i raz nawet 5 dni spóźnienia....nigdy nie byłam w ciąży nawet biochemicznej. Podejrzewam, że pewnie coś jest nie tak i dopiero badania coś wyjaśnią ale nie potrafię się zebrać...jakoś mam nadzieję, że może samo się ogarnie ☹
To czekanie na wyniki jest straszne ...Matko boska... Sprawdzałam przed chwilą ale jeszcze nie ma.
Chyba już drugi raz nie sprawdzę
Plus taki ze może coś mi to rozjaśni.To czekanie na wyniki jest straszne ...
Ja w sumie na wszystkie tak czekam , nawet jakieś mniejsze badania [emoji23][emoji23]a gdzie tu beta ,osiwiec można [emoji86][emoji86]
Jezuui ale stresPlus taki ze może coś mi to rozjaśni.
Jak będzie negatywna to o ciąży nie będę już myśleć tylko o tym czemu się spóźnia... O mamusiu..