Ahh zjadłabym takiego polskiego paczka dziekuje za wsparcie dziewczyny, z nikim nie rozmawiamy o staraniach, dobrze, że tutaj mam WasNapewno będzie wszystko dobrze a krecha będzie już tłusta jak porządny pączuś [emoji3590]
reklama
Marianna728
Zaangażowana w BB
Ja w pracy od rana, nie wysypiam się ostatnio. Jakieś mam problemy ze snem. Kładę się o 22, a zasypiam po 23. Miłego dnia dziewczyny
HeraUnique
Fanka BB :)
Oj tak, ja też z nikim nie gadam o staraniach to forum mi dużo dajeAhh zjadłabym takiego polskiego paczka dziekuje za wsparcie dziewczyny, z nikim nie rozmawiamy o staraniach, dobrze, że tutaj mam Was
coca
Ahh zjadłabym takiego polskiego paczka [emoji7]dziekuje za wsparcie dziewczyny, z nikim nie rozmawiamy o staraniach, dobrze, że tutaj mam Was
My tez nikomu nie mówimy, wiec rozumiem co czujesz mogąc jednak z kims się tym podzielić [emoji6] super się cieszę Twoim sukcesem [emoji3590]
To prawda, że jak się ma komu człowiek wygadać to lżej. W domu i wśród znajomych nie mówimy nikomu bo nie chcemy czuć presji. I tak ciągle komentarze "moglibyście już sobie zrobić dziecko" wyprowadzają mnie z równowagi, a odkąd poroniłam to dostaje wręcz drgawek jak słyszę szwagra, który na każdym kroku każe nam się starać albo mi wmawia, że jestem w ciąży... Jak to cholernie boli (nikt w rodzinie nie wie o stracie). A tu u Was jest tyle zrozumienia i ciepła[emoji3590]
Ja niestety nic tu nie widzę [emoji848]skoro bobo testy nie kłamią to jedziem w grudniu na pełnym [emoji91][emoji91][emoji91] !
Zobacz załącznik 1205605
Edit: źle doczytałam [emoji28]
Ja jutro testuje [emoji28]
reklama
93kora
u mnie za to w rodzinie wszyscy już z dzieciaczkami 2+ (ilość) no i mamy to samo 'a Wy tylko jedno jak wy się staracie. Jedynak to złe wyjście bo rozpieszczony będzie' i wgl ... też mnie nerwica łapie na Wszystkich spotkaniach rodzinnych itd .. szczęście w nieszczęściu,że ten covid jest. Bynajmniej moje uszy zaoszczędzą w tym roku tej haniebnej hucpy ;/
Ostatnia edycja: