reklama
Byłam jak dotąd jeden cykl na lametta i owu była jakoś w 13-14dniu, cykl trwał 29 dni a te ostatnie przed stymulacja to Ok 33-37 dni wiec był krótszy ale zakończony niewchlonieta torbielą mimo duphastonuDziewczyny biorące clo, czy Wam ta kuracja zmieniła jakoś cykl? Chodzi mi czy owu się przesuwała.
coca
Fanka BB :)
Dzień dobry! Muszę przetrwać dzień dzisiejszy, jeśli nic się nie zmieni, to jutro rano znów test. Temperatura nie spadła póki co
Napewno będzie wszystko dobrze a krecha będzie już tłusta jak porządny pączuś [emoji3590]
93kora
całym ❤ jestem z Tobą !Dzień dobry! Muszę przetrwać dzień dzisiejszy, jeśli nic się nie zmieni, to jutro rano znów test. Temperatura nie spadła póki co
MiWiZu
Jutro krecha będzie piękniejszaDzień dobry! Muszę przetrwać dzień dzisiejszy, jeśli nic się nie zmieni, to jutro rano znów test. Temperatura nie spadła póki co
reklama
Wszyscy czekamy na ten test [emoji7][emoji7]
Odkąd z Wami jestem to kciuki mnie bolą od tego kibicowania [emoji110][emoji3590]
U mnie 5dc. Jak wszystko dobrze pójdzie jutro pożegnam @ i mam nadzieję nie zobaczyć się z nią przez baaaaaaaaaaaardzo długi czas [emoji41]
Odkąd z Wami jestem to kciuki mnie bolą od tego kibicowania [emoji110][emoji3590]
Dobrego i owocnego dnia dla wszystkich.Dzień dobry! Muszę przetrwać dzień dzisiejszy, jeśli nic się nie zmieni, to jutro rano znów test. Temperatura nie spadła póki co
U mnie 5dc. Jak wszystko dobrze pójdzie jutro pożegnam @ i mam nadzieję nie zobaczyć się z nią przez baaaaaaaaaaaardzo długi czas [emoji41]