HeraUnique
Fanka BB :)
Mi nie specjalnieDziewczyny biorące clo, czy Wam ta kuracja zmieniła jakoś cykl? Chodzi mi czy owu się przesuwała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi nie specjalnieDziewczyny biorące clo, czy Wam ta kuracja zmieniła jakoś cykl? Chodzi mi czy owu się przesuwała.
Wiesz co, mam teraz trochę napięty grafik, więc myślę że praca mnie skutecznie odciągnie a dodatkowo tak dobrze mi się układa teraz z mężem, że bardzo bym chciała żeby tak już zostało i oboje chcemy zrobić sobie detoks internetowy i częściej odkładać na bok telefony, laptopy, tablety i telewizor a więcej zajmować się sobą nie opuszczam Was tylko ograniczę sobie dostęp, myślę że do dwóch wejść dziennieJa mam tak samo z czkawką
Cześć bunia49. Gryfin myślisz, że Ci się uda? co okres mam taki plan, zawsze się czegoś dopatruje. Z mojej historii w przeglądarce można by napisać doktorat z ginekologii ale spoko. Jeżeli chodzi o mnie to niby wg aplikacji mam owulacje (cykle 30-34dni) oprócz klucia jajnika to nie obserwuję u siebie śluzu płodnego (raczej gesty glut) , wnerwia mnie mąż, ogólnie to bym się napila alko, więc to pewnie szybszy pms
Ja w tym cyklu miałam później niż miesiąc temu o jakieś 3-4dni [emoji848]Dziewczyny biorące clo, czy Wam ta kuracja zmieniła jakoś cykl? Chodzi mi czy owu się przesuwała.
Super pomysł, nacieszcie się sobą bo niedługo będzie was trójka [emoji173]Wiesz co, mam teraz trochę napięty grafik, więc myślę że praca mnie skutecznie odciągnie a dodatkowo tak dobrze mi się układa teraz z mężem, że bardzo bym chciała żeby tak już zostało i oboje chcemy zrobić sobie detoks internetowy i częściej odkładać na bok telefony, laptopy, tablety i telewizor a więcej zajmować się sobą [emoji4] nie opuszczam Was tylko ograniczę sobie dostęp, myślę że do dwóch wejść dziennie [emoji6]
A mi.sie wydaje, że będę miała teraz szybciej niż ostatnie cykleJa w tym cyklu miałam później niż miesiąc temu o jakieś 3-4dni [emoji848]
O prosze, ja wczoraj miałam 3 razy mój sposób to picie wody, powolutkuJak mnie rano czkawka złapie to trzyma cały dzień... nic nie działa [emoji23]
Każdy jest inny ;p ważne by była [emoji4][emoji1364][emoji1364]A mi.sie wydaje, że będę miała teraz szybciej niż ostatnie cykle [emoji848]
a który to dzień cyklu?Hej hej wróciłam z monitoringu pęcherzyki są maja po 22 mm endo 7 mm jestem po zastrzyku ovitelle i teraz czekamy żeby @ nie przyszła
Dziewczyny biorące clo, czy Wam ta kuracja zmieniła jakoś cykl? Chodzi mi czy owu się przesuwała.
Ja mam tak samo z czkawką [emoji2356]
Cześć bunia49. Gryfin myślisz, że Ci się uda? co okres mam taki plan, zawsze się czegoś dopatruje. Z mojej historii w przeglądarce można by napisać doktorat z ginekologii [emoji16][emoji23] ale spoko. Jeżeli chodzi o mnie to niby wg aplikacji mam owulacje (cykle 30-34dni) oprócz klucia jajnika to nie obserwuję u siebie śluzu płodnego (raczej gesty glut) , wnerwia mnie mąż, ogólnie to bym się napila alko, więc to pewnie szybszy pms [emoji2356]
a który to dzień cyklu?
Wczoraj był 14 dc