reklama
Tak dostałam wtedy.A ok teraz rozumiem dostałaś okres po 36 dniach cyklu :-(
Ale 4 lata temu jak się starałam 1.5 roku i robiłam betę dość często to zawsze było poniżej 1.2, więc nie wiadomo co to było [emoji4]
Będziesz powtarzała jutro test?
coca
Fanka BB :)
Dziękuję , nie nakręcam się ale nadzieja jest [emoji12] Ja biorę luteine bo w lipcu poronilam ciążę, był już widoczny zarodek ale serduszka nie doczekalam. Dostałam krwawienia i we wtorek na USG był dzidziuś a następnego dnia już nic. Nie badałam wtedy poziomu progesteronu. Lekarz zalecił odczekać 3 cykle więc teraz dostaliśmy zielone światło :-)
Jestem tu od niedawna, jak wyszło Ci 2.3 to byłaś w ciazy czy błąd pomiaru?
Tez bym miała nadzieje [emoji6] oby w poniedziałek już wyszło wszystko czytelne i jednoznaczne [emoji3590][emoji110]
MamaR
Jutro nie, poczekam do poniedziałku :-)Tak dostałam wtedy.
Ale 4 lata temu jak się starałam 1.5 roku i robiłam betę dość często to zawsze było poniżej 1.2, więc nie wiadomo co to było [emoji4]
Będziesz powtarzała jutro test?
Ja dostałam krwawienia w lipcu w ciazy to lekarz mi powiedział że może mi dać duphaston na podtrzymanie ale natura wie co robi. Było to dla mnie okrutne ale teraz myślę że widocznie tak miało być. Wzięłam oczywiście wtedy ten duphaston ale niestety nie pomógł bo następnego dnia już nie było zarodka. Wg om był to 8 tydzień a wg USG 6
E
Em82
Gość
Trzymam mocno kciuki żeby to było TO i tym razem żeby było wszystko dobrze przez całe 9 miesięcy[emoji1695][emoji1695][emoji173]Dziękuję , nie nakręcam się ale nadzieja jest [emoji12] Ja biorę luteine bo w lipcu poronilam ciążę, był już widoczny zarodek ale serduszka nie doczekalam. Dostałam krwawienia i we wtorek na USG był dzidziuś a następnego dnia już nic. Nie badałam wtedy poziomu progesteronu. Lekarz zalecił odczekać 3 cykle więc teraz dostaliśmy zielone światło :-)
Jestem tu od niedawna, jak wyszło Ci 2.3 to byłaś w ciazy czy błąd pomiaru?
Celia89
Przyszłam was odwiedzić Może grudzień będzie moim miesiącem
coca
Przyszłam was odwiedzić Może grudzień będzie moim miesiącem
Będzie bo mamy umowę ze wszystkie zaciazymy do końca roku. Umowy nie można zerwać [emoji2368]
Celia89
Żeby tak się dało. Jak mogę sobie zażyczyć to rozpakować chce się 2 września ))Będzie bo mamy umowę ze wszystkie zaciazymy do końca roku. Umowy nie można zerwać [emoji2368]
MamaR
Dziękuję ❤Trzymam mocno kciuki żeby to było TO i tym razem żeby było wszystko dobrze przez całe 9 miesięcy[emoji1695][emoji1695][emoji173]
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Kupiłam test Nie zrobiłam. Boję się dwóch kresek. I boję się jednej.
Nie mówiłam Wam ale miałam urodziny w listopadzie a za tydzień ma mój TZ. Gdzieś tu padła teoria, że ciąża w miesiącu urodzin to jakaś norma
Nie mogę zrobić testu bo ja zaraz na drugi dzień po jego zrobieniu mam mdłości a bardzo, bardzo nie chcę. Zrobię za 9 miesięcy Na porodówce. Położna chyba nie będzie miała nic przeciwko
@coca to nie umowa, to cyrograf
Nie mówiłam Wam ale miałam urodziny w listopadzie a za tydzień ma mój TZ. Gdzieś tu padła teoria, że ciąża w miesiącu urodzin to jakaś norma
Nie mogę zrobić testu bo ja zaraz na drugi dzień po jego zrobieniu mam mdłości a bardzo, bardzo nie chcę. Zrobię za 9 miesięcy Na porodówce. Położna chyba nie będzie miała nic przeciwko
@coca to nie umowa, to cyrograf