P
Paula33.
Gość
U mnie AMH kosztuje 110zł.Dasz znać ile u Ciebie kosztuje AMH? Bo w diagnostyce 210zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie AMH kosztuje 110zł.Dasz znać ile u Ciebie kosztuje AMH? Bo w diagnostyce 210zł
A też, szkoda że jarmarku nie będzieJak sie skonczy pandemia to pewnie zawitam na Wroclaw;p
ZazdroszczęU mnie AMH kosztuje 110zł.
Na jarmarku obowiazkowy byl lasek pelen lasek kasztany i oscypek i czekolada z rumem a potem nawalona moglam isc spac, gdzieśA też, szkoda że jarmarku nie będzie
W ogóle Wrocław jest cudownyWroclove macie świetne steki na rynku
Ja nie mam niby tyłozgięcia a w pierwszej ciąży też robiłam świece [emoji1751][emoji23]No właśnie ja też tyłozgięcie [emoji39][emoji23]
W tamtym roku odwiedziłam Wrocław i Kraków super klimatNa jarmarku obowiazkowy byl lasek pelen lasek kasztany i oscypek i czekolada z rumem a potem nawalona moglam isc spac, gdzieś
Mój pierwszy bez zabezpieczeń był jednocześnie świadomymA powiedzcie mi jak to jet z określaniem cyklu starań. Czy liczycie każdy od kiedy się nie zabezpieczacie czy od momentu świadomego starania, sprawdzania owu itp
Od momentu świadomego staraniaA powiedzcie mi jak to jet z określaniem cyklu starań. Czy liczycie każdy od kiedy się nie zabezpieczacie czy od momentu świadomego starania, sprawdzania owu itp