reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
no to dobre jak na owu. Życzę Ci owocnego cyklu bez żadnych jazd.

Jeśli mogę coś doradzić to na drugą fazę cyklu odłącz się od forum nie myśl czy się udało. Wyluzuj się napij się wes książkę czy córkę i na spacery dziennie. Wymyśl jakieś gierki dla całej waszej trójki. A jak się okres będzie spóźniał to nie rób testów tylko na betę i będziesz miała jasność w 100% nie będzie domysłów czy jest blada kreska na teście czy cię oszukały czy za wcześnie zrobiłaś itd., itp...
Dobre podejście. Też bym teraz tak zrobiła ale z moich obecnych wyników to nawet nie mam co liczyć że cokolwiek się uda 😞 nie da się tak szybko hormonów wyrównać..

reklama
Ok. Dziękuję Ci [emoji4] właśnie czytałam że AMH ma związek z LH i FSH i zastanawiam się czy jak LH i FSH mam z normie to może to AMH też. Jutro rano jeszcze się zastanowie bo może zrobie to badanie jednak.

Ma związek ale mój endo gin i tak zlecił jedno i drugie [emoji2368] amh daje jakby nie było sporo informacji. Dziewczyny tu tez często polecały je wykonywac. Zastanów się, możesz je najwyżej dorobić na następny raz.
IMG_3850.png

Do góry