reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@Paula33. Jak poroniłas to tym bardziej facet powinien się zbadać czasami poronienia mogą być spowodowane słabym nasieniem zwłaszcza te wczesne.
Rozumiem, że chyba dla każdego faceta to ciężkie, ale jak trzeba to trzeba spróbuj namówić swojego. A póki co możesz mu chociaż suple podrzucać [emoji6]

Nie doczytałam @Paula33. ze poronilas. W takimi upadku zgodzę się z [mention]Carry88 [/mention]. Może przekona się do badań jak sobie ogólnie pogadacie o staraniach i możliwych przyczynach poronień? Może masz ten typ, który nie przyjmuje poleceń, bo musi się dowiedzieć/przeczytać sam [emoji6]

reklama

Tutaj jest fajna tabelka na temat preparatów z inozytolem

Dzięki, ale nie wiem czy jej ufać, bo dla ovarinu jest błędnie podane

Mi ginekolog kazała brać ovarin i pregna start razem[emoji2368] i też pms mam po nim gorsze tzn mocniejsze w niektórych aspektach [emoji6][emoji2957]

No ale to gin kazała, na własną rękę wolę nie ryzykować [emoji846] a z tym pmsem już myślałam, że to ja wydziwiam, więc pocieszyłaś, że wszystko ze mną ok... Chociaż mój P. jest innego zdania [emoji1787]

Zgadzam się - lekarz kazał więc tak bierz [emoji4] Mnie chodziło o to, że Upadła sama chciała tak dobrać tabletki a wydaje mi się, że taka dawka kwasu foliowego to za dużo. Z ciekawości sprawdziłam, bo nawet nie wiem na co jest Ovarin [emoji12] i on ma małą dawkę kwasu bo tylko 200.
Mam nadwagę, dlatego dodatkowo chcę jeszcze kwas foliowy osobno, ale może faktycznie na razie z niego zrezygnuję [emoji846]

Nie doczytałam @Paula33. ze poronilas. W takimi upadku zgodzę się z [mention]Carry88 [/mention]. Może przekona się do badań jak sobie ogólnie pogadacie o staraniach i możliwych przyczynach poronień? Może masz ten typ, który nie przyjmuje poleceń, bo musi się dowiedzieć/przeczytać sam [emoji6]
No właśnie mój nic nie chce czytać- uważa że niepotrzebnie nie będzie się nakręcać i zły jest że ja tu na forum tyle czytam. Dopóki ja się nie przebadam to nie ma szans żeby on gdziekolwiek szedł.

Dzięki, ale nie wiem czy jej ufać, bo dla ovarinu jest błędnie podane

No ale to gin kazała, na własną rękę wolę nie ryzykować [emoji846] a z tym pmsem już myślałam, że to ja wydziwiam, więc pocieszyłaś, że wszystko ze mną ok... Chociaż mój P. jest innego zdania [emoji1787]
Nie nie😅 mi ovarin spotęgował trochę drażliwość np😂 ale jak kiedyś brałam ovarin i castagnus to nie miałam żadnego pms, byłam spokojna i wyluzowana do okresu 🤙😅

reklama
Upartgo masz tgo chłopa [emoji1787]
Mój też uparciuch ale on wie że to wszystko ważne i póki co nie protestuje.
Do urologa iść na kontrolę nie chce, ale jak kiedyś pytałam czy jak będzie musiał się przebadać pod kątem płodności to czy to zrobi to powiedział że oczywiście
No właśnie mój nic nie chce czytać- uważa że niepotrzebnie nie będzie się nakręcać i zły jest że ja tu na forum tyle czytam. Dopóki ja się nie przebadam to nie ma szans żeby on gdziekolwiek szedł.

Do góry