reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Chyba ten listopad jest jakiś pokręcony, że tyle nas czeka na @ albo druga kreskę, a nie ma ani jednego ani drugiego 😢
Chłop mnie ukochał, łzy otarł obiecał ze teraz będzie się starał jeszcze bardziej 😎
Czytałam o tym korzeniu maca. Stwierdził nawet że może brać , więc pytanie do Was. Brać czy nie brać?
Brać 😁 maca jest bardzo fajna co prawda dopiero z mężem bierzemy miesiąc (on większą dawkę, ja tylko do koktajli) a dopiero efekty widać po 3, ale ja już zauważyłam że zamiast jednego razu, zdarzają Nam się dwa pod rząd 😍😁

reklama
Brać 😁 maca jest bardzo fajna co prawda dopiero z mężem bierzemy miesiąc (on większą dawkę, ja tylko do koktajli) a dopiero efekty widać po 3, ale ja już zauważyłam że zamiast jednego razu, zdarzają Nam się dwa pod rząd 😍😁

Łooo Pani to to jest reklama 😍😍😍
Zamawiamy zaraz. Lepiej kupić to w proszku czy w kapsułkach? Czytałam że tego proszku to łyżeczkę dziennie, to facetowi dawać więcej?

Brać [emoji16] maca jest bardzo fajna co prawda dopiero z mężem bierzemy miesiąc (on większą dawkę, ja tylko do koktajli) a dopiero efekty widać po 3, ale ja już zauważyłam że zamiast jednego razu, zdarzają Nam się dwa pod rząd [emoji7][emoji16]

To mój ma chyba jakiś naturalny doping w organizmie [emoji1787][emoji1787]

Ja też wczoraj taki komunikat miałam [emoji2368] Nie wiem czy za ciemne zdjęcie czy inny powód[emoji848][emoji848]
Dzień dobry [emoji4]
@Gryfin ile już dni po owu? Mojej przyjaciółce dopiero trzeci test wyszedł pozytywny, więc póki nie ma @ to jest nadzieja [emoji847]

Dziewczyny, nie mogę wrzucić kolejnych testów do Premom. Tzn mogę ale nie liczy automatycznie T/C ratio. Miałyście tak? Czy coś robię źle? Pojawia się komunikat jak w załączniku.

Łooo Pani to to jest reklama 😍😍😍
Zamawiamy zaraz. Lepiej kupić to w proszku czy w kapsułkach? Czytałam że tego proszku to łyżeczkę dziennie, to facetowi dawać więcej?
Mój mąż bierze jedną tabletkę tych dziennie i pije razem ze mną nasz zdrowy płodnościowy koktajl i w nim jest na każdą szklankę jedna płaska łyżka 😁
Screenshot_20201118_095419.jpg

reklama
Do góry