Madziareczka
Zaciekawiona BB
Witam się z samego rana z jedną kreską i oczekiwaniem na @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie masz problemy z budową macicy ?
Co za depresyjny poranek, jesteś już dzisiaj hmmm.. 3 albo 4Witam się z samego rana z jedną kreską i oczekiwaniem na @
Spróbuję w innym świetle robić zdjęcia, ale wczoraj pierwszy test zrobiłam w tym samym świetle i wyszło ratio 1.4. Kolejny test robiłam wieczorem i już nie chciało nic uchwycić. [emoji3061] dziś rano miałam temperaturę 36,35 więc już zgłupiałam i chyba owu jeszcze przede mną [emoji85]
Różnie źródła różnie podają... Niby od 16h do 48h nawet swoją drogą ciekawe od czego to zależy?Wieczorem napewno było ciemniej [emoji16] po pozytywnym teście owu może wystąpić do 36h, niekoniecznie musi być w dniu pozytywnego.
I Ty też?! Matko....Witam się ja. Wczoraj miała być @ ale ani widu ani słychu. Test ten czuły sprzed 3 dni był negatywny więc czekam aż się jednak pojawi okres. Testów i tak nie mam więc nie będę się niepotrzebnie dręczyć i doszukiwać kresek.
Wolałabym jednak żeby już się pojawiła i żebym mogła odliczać do kolejnych starań [emoji16]
Różnie źródła różnie podają... Niby od 16h do 48h nawet [emoji2356] swoją drogą ciekawe od czego to zależy?