reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Temp mierze bo weszło mi to w nawyk 😉 testami ciążowymi się nie katuje, bo już nie widzę w tym sensu. Czekam na @ i jak już mam testować to dopiero jak się spoznia 😉 seks jest zawsze, a i tak w okolicach owu mam większe libido 😉
No właśnie libido! Ja nie mam go wcale i to jest dopiero tragedia. Nie wiem kiedy są emi płodne bo nie mam ani śluzu płodnego ani większej ochoty na zbliżenia. MASAKRA

No właśnie libido! Ja nie mam go wcale i to jest dopiero tragedia. Nie wiem kiedy są emi płodne bo nie mam ani śluzu płodnego ani większej ochoty na zbliżenia. MASAKRA
Musisz z tym udać się do lekarza bo za bardzo się nakręcasz i to właśnie może być przyczynż wszystkich Twoich problemów. Wszystko zaczyna się dziać od głowy :)

Kochane zrobiłam teraz drugi test i wrzuciłam w apke i co to znaczy? To jeszcze nie jest pozytyw prawda?

Załączniki

• Screenshot_20201116_145035_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    Screenshot_20201116_145035_premom.eh.com.ehpremomapp.jpg
    254,3 KB · Wyświetleń: 94
I. 2faza zaczyna się zawsze po owu. Więc dlatego liczy się od owu czas kiedy komórka może się zagnieździć i zawsze będzie to między 6 a 12dpo[emoji2368]
No ja myślę tak samo tylko wcześniej bardziej chodziło mi o to, że myślenie że owu w 14dc oznacza implantacje w terminie @ jest bardzo skrótowe. Moim zdaniem nie da się tego przewidzieć bo zbyt wiele czynników na to wypływa. Implantacja może być też wcześniej. Tak jak pisałaś miedzy 6 a 12dpo.

reklama
słyszałaś kiedyś o takim powiedzeniu '' cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie '' . Własnie wyluzuj głowę i wtedy się może uda ?:)
Ja już mogę zapomnieć. Od połowy czerwca jestem na zwolnieniu. Jak teraz się nie udało to muszę wrócić do pracy- każdy będzie zadawać pytania. Poza tym pewnie dostanę wypowiedzenie bo jak zaszłam w ciążę i szłam na L4 to już grozili że kogoś musza zwolnić. Wiedzą że byłam z ciąży i teraz będą wiedzieć że się nie udało więc pewnie dostanę wypowiedzenie. A jak dostanę wypowiedzenie i zanim znajdę nową pracę i etat na czas nieokreślony to znowu minie któryś rok a bez umowy na czas nieokreślony to niema mowy żebym chciała mieć dziecko- nie chce być na utrzymaniu partnera. Przerabiałam to jak byłam z byłym mężem i straciłam pracę bo syn był malutki i nie miałam go z kim zostawić żeby wrócić do pracy. Ja w marcu kończe 34 lata. To jak od nowa bym ułożyła wszystko z nową pracą to mogę mieć 36 albo 37 lat także już mogę zapomnieć o dziecku- nie w tym wieku.

Do góry