reklama
Anio0lek
Fanka BB :)
Rozumiem Cię, też bym się bała gdyby mnie nie zaskoczyła tym razem @Dziewczyny @ nie ma a ja w ogóle się nie nakręcam, wręcz mi przestało zależeć co jest ze mną nie tak? Może boję się rozczarować, ostatnią porażkę bardzo źle zniosłam, ja nie płakałam ja wyłam...
Carry88
Moderator
Właśnie jeśli i to chodzi to miło.sie zaskoczyłam bo muszę zrobić tylko jeden wymaz, który zrobią mi godzinę przed hsg i kosztuje tylko 30zl
Kochana w bocianie, łącznie 730 zł
Dam znać na pewno
To jeszcze w miarę spoko. To powodzenia daj znać po
U mnie dziś 3/5 dpo i bardzo mi dokucza podbrzusze, wcześniej tak nie miałam, zastanawiam sie nad wizyta u lekarza, ale dziś jest zdecydowanie lepiej. Nie ma plamienia ani krwawienia ani innych dolegliwości tylko takie rwanie, kłucie na doleMnie po owu boli jajnik codziennie aż do dzis a mam 3dc.
mariaantonina96
Ajj głupia jestem nie wytrzymałam i poszłam po ten test i zrobiłam przed terminem @ i tylko smutno trochę że kresek brak, ale tak przynajmniej może człowiek nie czeka nie wiadomo na co tylko wie że raczej @ przyjdzie.
Gryfin
A na kiedy masz termin @?Ajj głupia jestem nie wytrzymałam i poszłam po ten test i zrobiłam przed terminem @ i tylko smutno trochę że kresek brak, ale tak przynajmniej może człowiek nie czeka nie wiadomo na co tylko wie że raczej @ przyjdzie.
mariaantonina96
Właśnie już sama zgupialam szczerze, ale według kalendarzyka w sobotę, ale owulacje miałam na pewno szybciej niz powinna więc i @ powinien być szybciej. W dodatku już od ponad tygodnia miałam ból piersi, klucie w podbrzuszu, zawroty głowy, a wczoraj jakby wszystkie te objawy trochę puściły.A na kiedy masz termin @?
NattNatt
Wydaje mi się ze tak tez gin mi mówiła. Najczęściej ok. 3 dnia po odstawieniu, ale może to tez być właśnie tydzień [emoji2368] zobaczymy jak to u mnie będzie [emoji16]
.
Ostatnia edycja:
AniaL92
Wiem znam to, też nieraz robiłam przed @. A później sama do siębie : i po co ci to było. Rozum mówi inaczej i serducho inaczej. Ale pamiętaj że jeszcze jesteś przed @ i wszystko moze się zdarzyćAjj głupia jestem nie wytrzymałam i poszłam po ten test i zrobiłam przed terminem @ i tylko smutno trochę że kresek brak, ale tak przynajmniej może człowiek nie czeka nie wiadomo na co tylko wie że raczej @ przyjdzie.
reklama
mariaantonina96
No wlansie tak siedzę i sobie myślę, "po cholere" a z drugiej strony "a co ci szkodzi"Wiem znam to, też nieraz robiłam przed @. A później sama do siębie : i po co ci to było. Rozum mówi inaczej i serducho inaczej. Ale pamiętaj że jeszcze jesteś przed @ i wszystko moze się zdarzyć