reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Mnie po owulce zawsze coś boli, a to jajniki albo plecy albo dół brzucha... Zaczęłam się zastanawiać czy to normalne czy może to objawy endometriozy czy coś... Już sama nie wiem... Człowiek głupieje jak nie wychodzi i zaczyna myślec, czy wszystko tam w środku ok itd. w końcu cesarka to poważna operacja i nieźle szkody mogła wyrządzić. Moja mama miała endometrioze po cięciu cesarskim i skończyło się na wycięciu trzonu macicy 🙄

Ps. Witam się w 1 DC ✌👎
Ehhh .. ja czuję,że też przyjdzie @ w tym miesiącu.. Jakiś poebany ten CAŁY ROK ;/.
Przed Tobą szałowy sylwester 😍

chyba doszukuję się już objawów chyba jak każda z Nas (jedne o tym piszą drugie skrywają w sobie ) . Jak nie przyjdzie @ będzie cudownie ale jak przyjdzie nie załamie się bo nowy cykl to nowe szanse na starania 🥰
Ja po roku przestałam szukać objawów bo miałam każdy możliwy🤷‍♀️ prócz 2 kresek na teście 🤣🤣

Dziewczyny mam pytanie odnośnie badań. Myślicie ze najpierw powinno się zrobić badanie nasienia a dopiero drożność jajowodów ? Dodam ze miałam wyrostek a czytałam ze to tez może być przyczyna nie drożności ?
Moja lekarka chce najpierw badanie nasienia zanim cokolwiek u mnie będzie sprawdzać.
A co do wyrostka - miałam wycinany 13lat temu, prawdopodobnie coś spieprzyli przy operacji, bo od tego czasu w niektórych pozycjach mnie bolało po prawej stronie, ale gin odsyłał do chirurga, chirurg do gina i tak w kółko, aż dałam spokój... A 2.5 roku temu ciąża pozamaciczna właśnie w prawym jajowodzie [emoji53] Jajowód usunięty, po operacji mówili, że drugi wygląda dobrze, więc wolę zrzucać winę na ten wyrostek, a raczej niekompetentnego chirurga, bo w ogóle kroił mnie przypuszczając jedynie, że to może być wyrostek [emoji53]

reklama
Ja po roku przestałam szukać objawów bo miałam każdy możliwy🤷‍♀️ prócz 2 kresek na teście 🤣🤣
No ja właśnie tak mam teraz. Wcześniej się tak tym nie przejmowałam bo twierdziliśmy jak uda się no to się uda. Ale w tym cyklu zaczęliśmy intensywnie się starać.. Chyba sobie odpuszczę (objawy) bo głowa mi zeświruje 😅 tyle,że łatwo się mówi. Szwagierka urodziła 30 października,2 szwagierka 3 miesiące wcześniej,kuzynka ma termin na sylwestra druga na święta a kuzyn na dniach będzie Tatą także moje szukania są usprawiedliwone 😂
A zaraz są święta i każdy będzie gadał oo 6 lat to już duża różnica wieku będzie. i co roku kiedy następne,a czemu jeszcze nie udało się wam ? wtedy odpowiem " chuy Cię obchodzi ale zapytać możesz'' wścibską rodzinę mam ;)

Do góry