93kora
Fanka BB :)
też tak liczęJa liczę owulację dzień po teście owu pozytywnym, a kolejny dzień to 1 dpo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też tak liczęJa liczę owulację dzień po teście owu pozytywnym, a kolejny dzień to 1 dpo.
Acha czyli tak jak myślę Np. dziś test pozytyw. Jutro domniemana owu. A po jutrze 1dpo. Tak?Ja liczę owulację dzień po teście owu pozytywnym, a kolejny dzień to 1 dpo.
Ehhh .. ja czuję,że też przyjdzie @ w tym miesiącu.. Jakiś poebany ten CAŁY ROK ;/.Mnie po owulce zawsze coś boli, a to jajniki albo plecy albo dół brzucha... Zaczęłam się zastanawiać czy to normalne czy może to objawy endometriozy czy coś... Już sama nie wiem... Człowiek głupieje jak nie wychodzi i zaczyna myślec, czy wszystko tam w środku ok itd. w końcu cesarka to poważna operacja i nieźle szkody mogła wyrządzić. Moja mama miała endometrioze po cięciu cesarskim i skończyło się na wycięciu trzonu macicy
Ps. Witam się w 1 DC ✌
takAcha czyli tak jak myślę Np. dziś test pozytyw. Jutro domniemana owu. A po jutrze 1dpo. Tak?
Super, dzięki już rozumiem
Trzymam kciuki oby nie przyszła!!!!!! Niech @ zapomni o TobieEhhh .. ja czuję,że też przyjdzie @ w tym miesiącu.. Jakiś poebany ten CAŁY ROK ;/.
Przed Tobą szałowy sylwester
chyba doszukuję się już objawów chyba jak każda z Nas (jedne o tym piszą drugie skrywają w sobie ) . Jak nie przyjdzie @ będzie cudownie ale jak przyjdzie nie załamie się bo nowy cykl to nowe szanse na staraniaTrzymam kciuki oby nie przyszła!!!!!! Niech @ zapomni o Tobie
Ja po roku przestałam szukać objawów bo miałam każdy możliwy prócz 2 kresek na teściechyba doszukuję się już objawów chyba jak każda z Nas (jedne o tym piszą drugie skrywają w sobie ) . Jak nie przyjdzie @ będzie cudownie ale jak przyjdzie nie załamie się bo nowy cykl to nowe szanse na starania
Moja lekarka chce najpierw badanie nasienia zanim cokolwiek u mnie będzie sprawdzać.Dziewczyny mam pytanie odnośnie badań. Myślicie ze najpierw powinno się zrobić badanie nasienia a dopiero drożność jajowodów ? Dodam ze miałam wyrostek a czytałam ze to tez może być przyczyna nie drożności ?
No ja właśnie tak mam teraz. Wcześniej się tak tym nie przejmowałam bo twierdziliśmy jak uda się no to się uda. Ale w tym cyklu zaczęliśmy intensywnie się starać.. Chyba sobie odpuszczę (objawy) bo głowa mi zeświruje tyle,że łatwo się mówi. Szwagierka urodziła 30 października,2 szwagierka 3 miesiące wcześniej,kuzynka ma termin na sylwestra druga na święta a kuzyn na dniach będzie Tatą także moje szukania są usprawiedliwoneJa po roku przestałam szukać objawów bo miałam każdy możliwy prócz 2 kresek na teście