reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
@Emma28 @Sherlook @Ewuuu @AniaL92 @93kora @Mila90 dziękuję dziewczyny! 😁 Wyczytałam, że po tym badaniu są większe szanse na zajście 👍😁 @NataliaW93 teraz był 4 cykl takich ostrych starań, ale wcześniej tez się nie zabezpieczaliśmy i nic nie wyszło, a ja mialam cesarkę i boje się, że mam zrosty na bliźnie i one mogą mi blokować zajście, bo hormony mam ok i nasienie też jest dobre.
Moj właśnie dzisiaj ma badanie nasienia i później jeśli będzie ok, to gin mi powiedział, że też drożność zrobimy. Robisz prywatnie?

Moja lekarka chce najpierw badanie nasienia zanim cokolwiek u mnie będzie sprawdzać.
A co do wyrostka - miałam wycinany 13lat temu, prawdopodobnie coś spieprzyli przy operacji, bo od tego czasu w niektórych pozycjach mnie bolało po prawej stronie, ale gin odsyłał do chirurga, chirurg do gina i tak w kółko, aż dałam spokój... A 2.5 roku temu ciąża pozamaciczna właśnie w prawym jajowodzie [emoji53] Jajowód usunięty, po operacji mówili, że drugi wygląda dobrze, więc wolę zrzucać winę na ten wyrostek, a raczej niekompetentnego chirurga, bo w ogóle kroił mnie przypuszczając jedynie, że to może być wyrostek [emoji53]
Dokładnie mój gin też najpierw kazał zrobić badanie nasienia bo bez tego drożnosci mi nie zrobi, jestem po cc

reklama
No ja właśnie tak mam teraz. Wcześniej się tak tym nie przejmowałam bo twierdziliśmy jak uda się no to się uda. Ale w tym cyklu zaczęliśmy intensywnie się starać.. Chyba sobie odpuszczę (objawy) bo głowa mi zeświruje 😅 tyle,że łatwo się mówi. Szwagierka urodziła 30 października,2 szwagierka 3 miesiące wcześniej,kuzynka ma termin na sylwestra druga na święta a kuzyn na dniach będzie Tatą także moje szukania są usprawiedliwone 😂
A zaraz są święta i każdy będzie gadał oo 6 lat to już duża różnica wieku będzie. i co roku kiedy następne,a czemu jeszcze nie udało się wam ? wtedy odpowiem " chuy Cię obchodzi ale zapytać możesz'' wścibską rodzinę mam ;)
Ja też nigdy nie miałam żadnych specjalnych objawów pms. Zaczęłam się starać zaczęłam mieć każdy z możliwych 😅 tak naprawdę to teraz czekam na cykl bez objawów, bo wtedy będzie to coś nowego 😉

Do góry