reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Nie wiem [emoji23]
4dpo chyba dziś dopiero będzie ...
Więc może za 9 dni dopiero [emoji848]
W czwartek - piątek zbadam proga i zobaczę czy w ogóle warto [emoji4]

U mnie testy jakieś ujowe wychodzą i nie wiem co i jak [emoji23]
no to tym razem czekam na piękne 2 kreseczki. Ten cykl z clo czy jeszcze nie?

reklama
Ja chyba zatestuje jutro, bo niepotrzebnie się zaczynam nakręcać i wolę ostudzić swój entuzjazm, kompletnie nie liczę na to że w tym cyklu się udało. Jutro będzie 27dc, dzień lub dwa do @ więc jeśli ma coś pokazać to pokaże a chociaż nie będę się dłużej katować nadzieją 😅

Mocne kciuki! [emoji110][emoji110][emoji5]
Ja chyba zatestuje jutro, bo niepotrzebnie się zaczynam nakręcać i wolę ostudzić swój entuzjazm, kompletnie nie liczę na to że w tym cyklu się udało. Jutro będzie 27dc, dzień lub dwa do @ więc jeśli ma coś pokazać to pokaże a chociaż nie będę się dłużej katować nadzieją [emoji28]

Mnie zaczął właśnie boleć brzuch jak na okres 🥺
Mnie czasem boli, ale tak inaczej niż zawsze i tylko przez chwilę. Bardziej jajniki mnie od wtorku kłują co jakiś czas 😶 więc z jednej strony nie mam nadziei że się w tym cyklu udało ale przez to że mam inne symptomy niż zazwyczaj przed @ to czuję że się niepotrzebnie nakręcam...

reklama
Do góry