Super że masz takie wsparcie w mezu. Mój niestety ma podejście bardzo lajtowe, nie rozmawiamy o staraniach, o tym że to już 5 cykl, czemu to tyle.moze trwać ani jak ja się z tym czuje. On ma podejście, będzie to będzie. Dlatego ja też nie wchodzę z nim na ten temat, ale na szczęście tutaj mogę się wygadać. Nawet ostatnio gdy owu mi się przesunela o 2 dni (on nawet nie wie że tobie testy owu czy biorę suple) i wiedziałam że okres też się przesunela, to powiedziałam mu, że od poniedziałku zero seksow bo powinnam okres dostać, we wtorek wieczorem mówię do niego że mam ochotę na seks, to tylko zdziwił się że nie mam jeszcze okresu. Powiedziałam ze pewnie źle policzyłam lub coś się przesunelo. I koniec tematu był. Nie zapytał czy test zrobiłam, albo może żebym zrobiła. Nic poprostu koniec tematu. Trochę mnie to męczy ze ma takie podejście, ze nie mogę z nim o tym pogadać, ale nic nie poradzę. Nie wiedziałam że można mierzyć pod językiem. Kiedyś jak się interesowałam tym tematem to myślałam że tylko w pochwie się mierzy.