coca
Fanka BB :)
Haha pewnie by poszedł za mną [emoji1787] ale jakoś nie mam ochoty... [emoji39]
No to już nic nie poradzę [emoji2368]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha pewnie by poszedł za mną [emoji1787] ale jakoś nie mam ochoty... [emoji39]
Ja nie pije , nie lubię no chyba że takie słodkie winko domowej robotyNo to zdrówko[emoji1635] ja też pije.
A tak swoją drogą to jaki macie swój ulubiony alkohol dziewczyny?[emoji6]
2x3h wiec rozumiem go gdy jest zmęczony. Wraca z pracy o 10 zanim ogarnie się itp to o 11 idzie spać i o 14 wstaje bo by inaczej o 20 nie zasnął. Ja pracuje teraz 10-18 pół zdalnie, pół w pracy. Wiec możemy działać na mojej zdalnej robocieŚpi tylko trzy godziny,?
nie lubię za dnia... mam ten problem ze musi dla mnie być ciemno musze jakieś dobre zasłony kupić do sypialniMój o 21 wychodzi do pracy [emoji6] my działamy za dnia [emoji16] a wieczorami tule psa [emoji16]
winoooo a zimą to najlepiej grzaneNo to zdrówko[emoji1635] ja też pije.
piwo somersby, back's czerwony, wino pół słodkie, i takie ala drinki 7-7% alko.No to zdrówko[emoji1635] ja też pije.
To współczuję mu takiej roboty ale cóż dobrze że jest ...2x3h ☹ wiec rozumiem go gdy jest zmęczony. Wraca z pracy o 10 zanim ogarnie się itp to o 11 idzie spać i o 14 wstaje bo by inaczej o 20 nie zasnął. Ja pracuje teraz 10-18 pół zdalnie, pół w pracy. Wiec możemy działać na mojej zdalnej robocie
Moje ma 7 mm przed owulacja. Ale moja ginka mówiła, że i taka wartość wystarczy żeby zagnieżdżenie się udało pewnie u mnie nie rośnie mocno, bo mam bardzo skąpe miesiączki.No ale kurcze 15 mm w 18 dc ? A Wy ile macie w tym czasie mm ? Jak wygląda Wasze endometrium?
Też mam ten kompleks , ale mam takie delikatnie świecące lampuszki i jest w miarę i mój nie narzeka wtedy że ciemno nic nie widaćnie lubię za dnia... mam ten problem ze musi dla mnie być ciemno musze jakieś dobre zasłony kupić do sypialni