Kropka29
Moderator
Ze strony na tel, aplikacja mi w ogóle nie podpasowałaDziewczyny a Wy korzystacie z aplikacji Babyboom czy normalnie że strony piszecie tak jak ja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ze strony na tel, aplikacja mi w ogóle nie podpasowałaDziewczyny a Wy korzystacie z aplikacji Babyboom czy normalnie że strony piszecie tak jak ja?
Dziewczyny a Wy korzystacie z aplikacji Babyboom czy normalnie że strony piszecie tak jak ja? [emoji848]
Ja z apkiDziewczyny a Wy korzystacie z aplikacji Babyboom czy normalnie że strony piszecie tak jak ja? [emoji848]
Dziewczyny a Wy korzystacie z aplikacji Babyboom czy normalnie że strony piszecie tak jak ja? [emoji848]
Czy wy też w sklepie na tel macie dwie apki forum babyboom? Ja mam dwie. Jedna jest beznadziejna ale druga w miarę ok i z tej drugiej korzystam
Właśnie też tej używam. Jak dla mnie jest o wiele wygodniejsza [emoji6]Tez tak mam [emoji3] a która masz zainstalowana? Bo ja ta z biala kafelka [emoji16]
Ile po domniemnej owu było badanie? Poniżej 10 nie było owulacji. Może za wcześnie?
Według apki 7 (chyba ze względu na to, że najciemniejszy test, który dalej nie byl peakiem zaznaczyłam jako pozytyw, pozniej już jaśniały), według temp (skok z 36.35 na 36.63) i śluzu (białko jajka przez 2dni, dzień po teście od razu sucho) 8, więc termin odpowiedni. Poza tym co wrzucałam wcześniej na innej stronie znalazłam, że już 4.8 potwierdza owu , ale jak 10 to 10 [emoji17]
A to, że zmieniono zakres referencyjny to nic nie wnosi? [emoji17]
no trudno, to nie czekam z diagnozowaniem się do lutego, tylko działam już teraz, bo wyraźnego peaku nie miałam odkąd robię testy (3m-ce), więc pewnie jest tu u mnie problem, a nie testy do d* [emoji24]
W każdym razie dziękuję za odpowiedź [emoji8]