reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Według apki 7 (chyba ze względu na to, że najciemniejszy test, który dalej nie byl peakiem zaznaczyłam jako pozytyw, pozniej już jaśniały), według temp (skok z 36.35 na 36.63) i śluzu (białko jajka przez 2dni, dzień po teście od razu sucho) 8, więc termin odpowiedni. Poza tym co wrzucałam wcześniej na innej stronie znalazłam, że już 4.8 potwierdza owu , ale jak 10 to 10 [emoji17]
A to, że zmieniono zakres referencyjny to nic nie wnosi? [emoji17]
no trudno, to nie czekam z diagnozowaniem się do lutego, tylko działam już teraz, bo wyraźnego peaku nie miałam odkąd robię testy (3m-ce), więc pewnie jest tu u mnie problem, a nie testy do d* [emoji24]
W każdym razie dziękuję za odpowiedź [emoji8]
Ile po domniemnej owu było badanie? Poniżej 10 nie było owulacji. Może za wcześnie?

reklama
Według apki 7 (chyba ze względu na to, że najciemniejszy test, który dalej nie byl peakiem zaznaczyłam jako pozytyw, pozniej już jaśniały), według temp (skok z 36.35 na 36.63) i śluzu (białko jajka przez 2dni, dzień po teście od razu sucho) 8, więc termin odpowiedni. Poza tym co wrzucałam wcześniej na innej stronie znalazłam, że już 4.8 potwierdza owu , ale jak 10 to 10 [emoji17]
A to, że zmieniono zakres referencyjny to nic nie wnosi? [emoji17]
no trudno, to nie czekam z diagnozowaniem się do lutego, tylko działam już teraz, bo wyraźnego peaku nie miałam odkąd robię testy (3m-ce), więc pewnie jest tu u mnie problem, a nie testy do d* [emoji24]
W każdym razie dziękuję za odpowiedź [emoji8]

To w takim razie warto wybrać się do gina na monitoring co z pęcherzykami i jakie duże itp czy pękają a jeśli nie to działania. ✊
A badania robiłaś? Warto zrobić hormony?
Wybacz, ale nie wiem co kto robił już 😉

Do góry