reklama
Tez tak patrzę i zaczynam dostawać oczopląsu hehe . Ale fakt faktem jakby coś tam zaczynało się pojawiaćDzięki! Wydaje mi się, że jakiś cień cienia cienia jest
coca
Fanka BB :)
Halo halo dziewuszki [emoji112][emoji112]. Odpadam z jutrzejszego testowania. Właśnie zaczęłam minimalnie plamić. Jutro z rana pewnie będzie powódź [emoji85] Cholerka jasna, że też się nie udało! [emoji2959]. Ja już spalona w tym cyklu, ale za resztę trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji854]
Zapomniałaś o naszych hasłach przewodnich? Dopóki okresu nie ma jest szansa [emoji16]
Gryfin
Przykro mi ale kolejny cykl przed Tobą i może wymarzony prezent na święta będzieHalo halo dziewuszki . Odpadam z jutrzejszego testowania. Właśnie zaczęłam minimalnie plamić. Jutro z rana pewnie będzie powódź Cholerka jasna, że też się nie udało! . Ja już spalona w tym cyklu, ale za resztę trzymam kciuki
coca
Dziewczyny a Wy korzystacie z aplikacji Babyboom czy normalnie że strony piszecie tak jak ja? [emoji848]
Ja z tapatalk
zaakrecona93
Zaciekawiona BB
Dobra nie nakręcam się. Zrobię jutro o czułości 10 i będę czekać na @
Gryfin
Co to?Ja z tapatalk
coca
Co to? [emoji15]
Taka aplikacja zbiorcza różnych for dyskusyjnych. Wszystko w jednym miejscu [emoji3526]
reklama
HeraUnique
Ja ze strony na telefonie. Miałam przez chwilę aplikacje babyboom ale wygodniej mi takDziewczyny a Wy korzystacie z aplikacji Babyboom czy normalnie że strony piszecie tak jak ja?