93kora
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz no ja zaszłam na anty w pierwszą ciążę [emoji23][emoji23]Niby [emoji23]
To nieźleWiesz no ja zaszłam na anty w pierwszą ciążę [emoji23][emoji23]
Dzięki
No to super wieści Teraz tylko działać, trzymam kciuki za Wasze starania coś jeszcze Ci ciekawego powiedziała?Dla wszystkich zaczynających z testami owu poniżej załączam mój dzisiejszy. Przypadkowo miałam tez dziś wizytę u gina wiec sobie zajrzałyśmy co się dzieje. Pęka pęcherzyk na lewym jajniku [emoji122] jeśli nie odczuwacie objawów owulacji - nie przejmujecie się, ja tez nie odczuwam [emoji1787] dlatego właśnie robię testy. Jeśli myślicie ze nie macie śluzu płodnego - nie przejmujcie się, ja tez myślałam ze nie mam, a dziś to i śluz mi gin sprawdziła i jest piękny płodny. To ze czegoś nie widzicie nie znaczy, ze tego nie ma [emoji6] a No i ja polecam testy owu z domowego laboratorium [emoji16] Zobacz załącznik 1200922
POTWIERDZAM TESTY LH DOMOWE LABORATORIUM !Dla wszystkich zaczynających z testami owu poniżej załączam mój dzisiejszy. Przypadkowo miałam tez dziś wizytę u gina wiec sobie zajrzałyśmy co się dzieje. Pęka pęcherzyk na lewym jajniku [emoji122] jeśli nie odczuwacie objawów owulacji - nie przejmujecie się, ja tez nie odczuwam [emoji1787] dlatego właśnie robię testy. Jeśli myślicie ze nie macie śluzu płodnego - nie przejmujcie się, ja tez myślałam ze nie mam, a dziś to i śluz mi gin sprawdziła i jest piękny płodny. To ze czegoś nie widzicie nie znaczy, ze tego nie ma [emoji6] a No i ja polecam testy owu z domowego laboratorium [emoji16]
No to super wieści [emoji16] coś jeszcze Ci ciekawego powiedziała?
Takie wiadomości zawsze napawają optymizmem i dokładnie DOMOWE LABORATORIUM LOVESame ciekawe i pocieszające rzeczy [emoji6] kazała jechać szybko do domu i działać [emoji2368][emoji16] ja to tak chciałam jako apel, bo dużo dziewczyn zaczyna z testami owulacyjnymi z tego co czytałam, duzo ma wątpliwości co do nich, dużo się obawia o brak śluzu, o to ze nie odczuwają owulacji. Chciałam siebie dać jako świeży przykład dla wątpiących [emoji16]
Fałszują, bo to jest hormon beta hCG, ten sam, który produkuje zarodek i testy go wychwytują... ale niby do 10 dni się utrzymuje zastrzyk a test był 11 dni po zastrzyku ale nigdy nie jest jak w zegarku, a słyszałam ze niektórym utrzymywał się do 14 dni i dawał pozytywy a potem przyszła @ .. Eh!Aaaa ok, mój błąd To informuj Nas na bieżąco, jak się sprawa potoczy, swoją drogą nie wiedziałam, że te zastrzyki mogą fałszować wyniki testów