reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Powiem wam, że ja mam niemiłe doświadczenia z kliniką badania niepłodności - każdy znajomy facet, który poszedł na badania, pierwszy wynik miał kiepski, a już następne wychodziły dobrze (zazwyczaj bez żadnych zmian w trybie życia itd), więc płaciło się za dwa badania i czasem za dwie wizyty u androloga, które nic nie wnosiły. Hitem dla mnie było badanie, gdzie wyszły bardzo kiepskie wyniki, a lekarz sam stwierdził, że może wylali próbkę w laboratorium... a Ty płacisz za każde badanie.

A tak z innej strony- macę i morele suszone bierzemy tylko do owulacji? A później sam ananas? Wczoraj dodałam macę do kawy - obrzydlistwo jakich mało ;)
U mnie w klinice było to samo!!! Wyszło mu kilka plemników. Poszliśmy do niezależnego urologa i wyniki o niebo lepsze, niestety nadal obniżone..
Jednak te z kliniki były tragiczne i oboje się załamaliśmy. Potem urolog powedzial, żeby nie udać do końca klinice. Każdy niezalezny lekarz to mówi! Masakra...
A ja chyba nie wytrzymam czy testy PINK mogą oszukiwać wczoraj ciąża potwierdzona u ginekologa i kazał zarobić mi dzisiaj rano test więc zrobiłam A on wyszedł taki ja chyba jestem jedyna w swoim rodzaju i weź tu się nie stresuj [emoji852]
A to ci dopiero jaja! Nie rób już tych testów... Może idź na tą betę, będziesz spokojniejsza.

Ja dziś owulacja wg flo ale 2 dni temu czułam jajniki i nawet jak się kochałam z chłopem bolało. Dziś nie czuję nic a śluz płodny 😉🤷‍♀️. Mam czas na poznanie swojego organizmu...
Czy są tu dziewczyny po konizacji?

reklama
Dziewczyny test owulacyjny.. Czy to oznacza że niedługo powinna zacząć się owulacja

Załączniki

• 15959225822816821477210011290119.jpg
    15959225822816821477210011290119.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 114
Do góry