reklama
Carry88
Moderator
Sama się nad tym zastanawiałam
To jest coś o czym wcześniej pisałam, nie rozumiem po co dokładać sobie na głowę problemu żeby jeszcze po lekarzu robić testy wykończyć się można.
Martxx1
Fanka BB :)
Tak, już widzę. Zakręcona jestem strasznie.. Może to przez owulację haha, nadzieja matką głupich
Mimi94
Nie to nie jaPrzepraszam, może źle zrozumiałam. Czy napisałaś, że lekarz coś widział?
Edit, przepraszam to nie Ty
Martxx1
Woow, to daj znać koniecznie jak się wybierzesz na betę21dc ale owulacja była 10-11dc
Magdusia88
U mnie w klinice było to samo!!! Wyszło mu kilka plemników. Poszliśmy do niezależnego urologa i wyniki o niebo lepsze, niestety nadal obniżone..Powiem wam, że ja mam niemiłe doświadczenia z kliniką badania niepłodności - każdy znajomy facet, który poszedł na badania, pierwszy wynik miał kiepski, a już następne wychodziły dobrze (zazwyczaj bez żadnych zmian w trybie życia itd), więc płaciło się za dwa badania i czasem za dwie wizyty u androloga, które nic nie wnosiły. Hitem dla mnie było badanie, gdzie wyszły bardzo kiepskie wyniki, a lekarz sam stwierdził, że może wylali próbkę w laboratorium... a Ty płacisz za każde badanie.
A tak z innej strony- macę i morele suszone bierzemy tylko do owulacji? A później sam ananas? Wczoraj dodałam macę do kawy - obrzydlistwo jakich mało
Jednak te z kliniki były tragiczne i oboje się załamaliśmy. Potem urolog powedzial, żeby nie udać do końca klinice. Każdy niezalezny lekarz to mówi! Masakra...
A to ci dopiero jaja! Nie rób już tych testów... Może idź na tą betę, będziesz spokojniejsza.A ja chyba nie wytrzymam czy testy PINK mogą oszukiwać wczoraj ciąża potwierdzona u ginekologa i kazał zarobić mi dzisiaj rano test więc zrobiłam A on wyszedł taki ja chyba jestem jedyna w swoim rodzaju i weź tu się nie stresuj [emoji852]
K
Katijah
Gość
Ja dziś owulacja wg flo ale 2 dni temu czułam jajniki i nawet jak się kochałam z chłopem bolało. Dziś nie czuję nic a śluz płodny . Mam czas na poznanie swojego organizmu...
Czy są tu dziewczyny po konizacji?
Czy są tu dziewczyny po konizacji?
reklama