reklama
AniaL92
Fanka BB :)
Może być coś na rzeczy choć powiem Ci ze ja przed okresem też zauważyłam że częściej latam do WC, ale akurat w moim przypadku nic to nie wróżyło ale każda kobieta ma inaczej, pozostało Ci chyba czekać do terminu @ z testem czy nie wytrzymasz i zrobisz prędzej?Dzięki dziewczyny jeszcze sikam jak w 8 miesiącu ciąży od jakichś dwóch dni wlasnie mi się przypomniało bo córka nie chce mnie z łóżka wypuścić
aerdgi
Moderator
A to ja nie zauważyłam wcześniej żebym przed okresem tak miała dlatego zwróciłam na to uwagę chciałabym powiedzieć że wytrzymam ale... No wiesz jak jest zobaczymyMoże być coś na rzeczy choć powiem Ci ze ja przed okresem też zauważyłam że częściej latam do WC, ale akurat w moim przypadku nic to nie wróżyło ale każda kobieta ma inaczej, pozostało Ci chyba czekać do terminu @ z testem czy nie wytrzymasz i zrobisz prędzej?
Ewuuu
Może w końcu cykle zaskoczą [emoji3][emoji5]
To ja będę testować 2 tygodnie przed świetami. Życzę nam tego najpiękniejszego prezentu z całego serca [emoji7]
AniaL92
No życzę powodzenia a z testowaniem to chyba większość z nas tak ma, cóż taka nasza natura ale jeśli się Zdecydujesz na test do daj znać jaki wynik trzymamPierwsza ciąża ukazała mi się właśnie w 24dc na teście ❤
Gryfin
A przy jakich długich cyklach?Pierwsza ciąża ukazała mi się właśnie w 24dc na teście
aerdgi
Moderator
No życzę powodzenia a z testowaniem to chyba większość z nas tak ma, cóż taka nasza natura ale jeśli się Zdecydujesz na test do daj znać jaki wynik trzymam
No tak. Każdy chciałby wiedzieć "już" dam znać!
aerdgi
Moderator
A przy jakich długich cyklach?
28
reklama
Aksamitka28
Może zostańmy ?Zakładamy później nowy wątek czy ciągniemy na tym cały czas?