reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny pomęczę Was jeszcze trochę testami owu [emoji4][emoji120]
Od 10 dc robiłam testy i wychodziły mi w miarę wyraźne drugie kreski( bynajmniej nie musiałam się się przyglądać żeby je zobaczyć) a dziś 13 dc druga kreska zrobiła się naprawdę bladziutka [emoji2368] mam pytanie czy jeszcze jest szansa że z upływem dni kreski zaczną znów ciemniec? I jest szansa
na owu?
Edit:
Tak doczytałam , jak długie masz cykle?

reklama
U mnie też tak było że 11,12,13dc prawie nic.
Screenshot_20201112-204344_Premom.jpg

Dziewczyny pomęczę Was jeszcze trochę testami owu [emoji4][emoji120]
Od 10 dc robiłam testy i wychodziły mi w miarę wyraźne drugie kreski( bynajmniej nie musiałam się się przyglądać żeby je zobaczyć) a dziś 13 dc druga kreska zrobiła się naprawdę bladziutka [emoji2368] mam pytanie czy jeszcze jest szansa że z upływem dni kreski zaczną znów ciemniec? I jest szansa
na owu?

Jasne, ja tam miałam w ubiegłym cyklu jak mi się owu przesunęła [emoji23] teoretycznie może tez być tak, ze już jesteś po owu, peak był wtedy kiedy nie testowalas i krótko się utrzymał [emoji2368] ja bym jeszcze potestowala i zobaczyła, a jakby w ciągu tygodnia nic się nie zmieniło to poszłabym na proga sprawdzić czy może jednak jest już po [emoji39] ale ja to jestem nadgorliwa w diagnozowaniu czy u mnie owu na pewno występuje [emoji1787]

Tak to u mnie wygląda 28 do 30 z wyskokami do 36. I 10 dc z rana miałam jeszcze końcówkę okresu( czyli brązowe plamienia) i to możliwe żebym już zaraz po miesiączce miała owu? Przy takich cyklach? Nie wiem jestem trochę zielona chyba w temacie 😅

Tak to u mnie wygląda 28 do 30 z wyskokami do 36. I 10 dc z rana miałam jeszcze końcówkę okresu( czyli brązowe plamienia) i to możliwe żebym już zaraz po miesiączce miała owu? Przy takich cyklach? Nie wiem jestem trochę zielona chyba w temacie [emoji28]
Wydaje mi się , że nie ... Ale kto wie, są różne na forum przypadki xD
Najlepiej monitoring cyklu sobie zrobić i będziesz wiedziała jak rosną pęcherzyki [emoji6]

reklama
No mam nadzieje, narazie dalej testuje i czekam na ciemniejsze krechy, wiecie to dla mnie nowe i jestem poprostu ciekawa waszego zdania [emoji4]

Ja się wstydziłam pokazywać cokolwiek i pytać o cokolwiek na początku i wszystkiego musiałam dowiedzieć się na własna rękę. Ile czasu bym oszczędziła korzystając z doświadczenia i opinii innych [emoji2356] pytaj, pokazuj, po to jest to forum [emoji3526]

Do góry