reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Część,
Pora bym się wyżaliła co u mnie. Oczywiście ciąży nie ma i drugi cykl nawet mi nie było dane testować bo okres dostałam o dwa dni za szybko. W 11 DC byłam na monitoringu był pęcherzyk 20 mm dostałam ovitrelle a okres przyszedł po 12 dniach a nie jak zawsze po 14. Nie wiem o co kaman a mój lekarz niestety na kwarantannie i nie pójdę na kolejny zastrzyk:/ ogólnie jestem zdołowana tym wszystkim:/po roku wreszcie się wyjaśniło co dolega mojemu synkowi i zaczęliśmy walkę o to by normalnie funkcjonował w przyszłości:/ dziś mam 8 dc a nawet jeszcze nie było seksów i szczerze to nie mam ochoty nawet:(

reklama
Dziewczyny pomęczę Was jeszcze trochę testami owu 😊🙏
Od 10 dc robiłam testy i wychodziły mi w miarę wyraźne drugie kreski( bynajmniej nie musiałam się się przyglądać żeby je zobaczyć) a dziś 13 dc druga kreska zrobiła się naprawdę bladziutka 🤷‍♀️ mam pytanie czy jeszcze jest szansa że z upływem dni kreski zaczną znów ciemniec? I jest szansa
na owu?

Do góry