Mecenasowa27
Fanka BB :)
Ta, W czym ?
Juz skumalam w czym byl problem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Glupia ja zamiast wgrac to w zakladce easy home wgralam w tej drugiej premom
Internety wcale nie takie latwe jak sie wydaja
Czyli dobrze mówiłam
Dziewczyny limit kresek na listopad wyczerpały [emoji2957] grudzień będzie nasz [emoji16]
Wydaje mi się , że te wartości i tak są pokazywane tak z przymrużeniem oka bo wczoraj np miałam taki sam a wyszło, że więcej bo zdjęcie jest chyba bliżej [emoji4]
U mnie też dopiero pierwszy miesiąc z tą apkaZobacz załącznik 1200592
Mi coś nie idzie z ta apka, bo mi lh level wynosi 7,5 a inni maja np 0.56 itd Zobacz załącznik 1200595
Aaaa no chyba że tak, czasem dla mnie jest to jeszcze czarna magia xDOna tez bierze pod uwagę ciemność kreski kontrolnej, która tez się różnie odbarwia [emoji16]
No właśnie kuźwa xDNo co Ty, jeszcze pół listopada przed nami, nie podcinaj mi skrzydeł [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
No co Ty, jeszcze pół listopada przed nami, nie podcinaj mi skrzydeł [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ale ja nie piszę tylko o tych już widzianych, a o tych też zaplanowanych także rezerwuje sobie grudzieńNo właśnie kuźwa xD