reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A u mnie 1dc😁 brzuch boli ze zdwojoną siłą. Po 6 dniach spóźnienia to musi boleć 😜
Oj... @ nie powinna się tak spóźniać i robić nadziei! To trzymamy kciuki w następnym cyklu...
Nie mierzysz regularnie więc ciężko stwierdzić kiedy Ci spada🤷‍♀️ ja ostatni cykl miałam na wyższych i owu liczyłam jak podskoczyła do jeszcze wyższych 🤷‍♀️ peak zawsze o 0,2 stopnia. Aplikacja wyznaczy kiedy była. Ale musisz mierzyć regularnie 🤷‍♀️ codziennie 🙃
Czyli jak skoczy o 0,2 to peak. Muszę zacząć mierzyć regularnie, wiem... Dziękuję Ci za odpowiedź!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny mogę do was dołączyć ? Podczytuje was od dobrego miesiąca i choć początkowo liczyłam, że ominie mnie zaszczyt długiego starania i zajdę w ciąże od tak (pewnie jak większość z was 😉), los postanowił jednak inaczej 🤷🏻‍♀️
witaj😉 zapraszamy🤗 opowiedz coś o sobie. Długo się staracie? Macie już dzieci?

Cześć dziewczyny mogę do was dołączyć ? Podczytuje was od dobrego miesiąca i choć początkowo liczyłam, że ominie mnie zaszczyt długiego starania i zajdę w ciąże od tak (pewnie jak większość z was 😉), los postanowił jednak inaczej 🤷🏻‍♀️
Cześć 😉 zapraszamy, ale oby nie na długo 😊 Może opowiedz coś o sobie, ile cykli już za Tobą? Masz już jakieś dzieci?

reklama
witaj😉 zapraszamy🤗 opowiedz coś o sobie. Długo się staracie? Macie już dzieci?
Cześć 😉 zapraszamy, ale oby nie na długo 😊 Może opowiedz coś o sobie, ile cykli już za Tobą? Masz już jakieś dzieci?

Mamy już czterolatka powstałego ze spektakularnej wpadki w trakcie brania tabletek anty, więc obydwoje nastawiliśmy się na szybki strzał i za drugim razem 😂 i to nas zgubiło. Dopiero 3 cykl za nami a ja jestem psychicznie styrana. Najpierw czekałam ok 1.5 roku aż mój mąż będzie gotowy na drugie dziecko. Gdy on wreszcie zapragnął również powiększenia rodziny zaczęliśmy przygotowania. Min badania genetyczne w kierunku mukowiscydozy ( mamy bardzo daleko w rodzinie, ale ja jestem okropną panikarą, wiec zrobiliśmy prywatnie testy na nosicielstwo), pierwsze cc z powodów ortopedycznych, więc tour po lekarzach aby sprawdzić czy mogę próbować SN (ortopeda, neurochirurg, rezonans, rtg) generalnie za przygotowywania dałabym nam 6+, więc gdy zaczęliśmy się starać i okazało się, ze nie jest to takie proste jakby nam się wydawało zaliczyłam delikatnego doła, ale już mi lepiej nastawiłam się na działanie, w tym cyklu idę na monitoring i generalnie chce żeby mi się gin przyjrzał trochę bardziej, może on zobaczy coś co mi umyka

Do góry