Gryfin
Fanka BB :)
Ehhh przykro mi, czyli jednak ta beta nic nie mówiła o wczesnym zapłodnieniu...A u mnie 1dc brzuch boli ze zdwojoną siłą. Po 6 dniach spóźnienia to musi boleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehhh przykro mi, czyli jednak ta beta nic nie mówiła o wczesnym zapłodnieniu...A u mnie 1dc brzuch boli ze zdwojoną siłą. Po 6 dniach spóźnienia to musi boleć
o nieeeeA u mnie 1dc brzuch boli ze zdwojoną siłą. Po 6 dniach spóźnienia to musi boleć
Oj... @ nie powinna się tak spóźniać i robić nadziei! To trzymamy kciuki w następnym cyklu...A u mnie 1dc brzuch boli ze zdwojoną siłą. Po 6 dniach spóźnienia to musi boleć
Czyli jak skoczy o 0,2 to peak. Muszę zacząć mierzyć regularnie, wiem... Dziękuję Ci za odpowiedź!Nie mierzysz regularnie więc ciężko stwierdzić kiedy Ci spada ja ostatni cykl miałam na wyższych i owu liczyłam jak podskoczyła do jeszcze wyższych peak zawsze o 0,2 stopnia. Aplikacja wyznaczy kiedy była. Ale musisz mierzyć regularnie codziennie
Pewnie. Witamy. Nie rozgoszczaj się zbytnio i nie na długo!Cześć dziewczyny mogę do was dołączyć ? Podczytuje was od dobrego miesiąca i choć początkowo liczyłam, że ominie mnie zaszczyt długiego starania i zajdę w ciąże od tak (pewnie jak większość z was ), los postanowił jednak inaczej
witaj zapraszamy opowiedz coś o sobie. Długo się staracie? Macie już dzieci?Cześć dziewczyny mogę do was dołączyć ? Podczytuje was od dobrego miesiąca i choć początkowo liczyłam, że ominie mnie zaszczyt długiego starania i zajdę w ciąże od tak (pewnie jak większość z was ), los postanowił jednak inaczej
Cześć zapraszamy, ale oby nie na długo Może opowiedz coś o sobie, ile cykli już za Tobą? Masz już jakieś dzieci?Cześć dziewczyny mogę do was dołączyć ? Podczytuje was od dobrego miesiąca i choć początkowo liczyłam, że ominie mnie zaszczyt długiego starania i zajdę w ciąże od tak (pewnie jak większość z was ), los postanowił jednak inaczej
witaj zapraszamy opowiedz coś o sobie. Długo się staracie? Macie już dzieci?
@Gryfin czasem zastanawiam się czy nie jesteś moją zaginioną siostrą bliźniaczkąCześć zapraszamy, ale oby nie na długo Może opowiedz coś o sobie, ile cykli już za Tobą? Masz już jakieś dzieci?
witaj zapraszamy opowiedz coś o sobie. Długo się staracie? Macie już dzieci?
Cześć zapraszamy, ale oby nie na długo Może opowiedz coś o sobie, ile cykli już za Tobą? Masz już jakieś dzieci?