E
Em82
Gość
na ciążę też tak może boleć. To jeszcze nic nie znaczy. Mnie w 1 ciąży też tak bolałoOł... Coś mnie zaczeła boleć macica tak bardzo okresowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na ciążę też tak może boleć. To jeszcze nic nie znaczy. Mnie w 1 ciąży też tak bolałoOł... Coś mnie zaczeła boleć macica tak bardzo okresowo
Jeszcze 6 dni do @ więc luzik, to może być wszystko, może coś zjadłam i mi zaszkodziło i to jelita a nie macicana ciążę też tak może boleć. To jeszcze nic nie znaczy. Mnie w 1 ciąży też tak bolało
zazdroszczę, ja aktualnie dzień przed @ i nie mam nawet złudzeń przyjdzie na 100% nie ma opcji tego uczucia z jelitami nie pomylęJeszcze 6 dni do @ więc luzik, to może być wszystko, może coś zjadłam i mi zaszkodziło i to jelita a nie macica
To zaczniesz nowy cykl, a jak my mówimy "nowy cykl, nowe szanse"zazdroszczę, ja aktualnie dzień przed @ i nie mam nawet złudzeń przyjdzie na 100% nie ma opcji tego uczucia z jelitami nie pomylę
I "póki nie ma @,jest nadzieja"To zaczniesz nowy cykl, a jak my mówimy "nowy cykl, nowe szanse"
w myśl zasady „nadzieja matką głupich, ale każda matka kocha swoje dzieci?” niby tak ale ja e pierwszej ciąży od razu miałam pełen komplet objawów i po prostu to czułam niby wiem, że nast może być inna ale jakieś takie wewnętrzne przekonanie mam, że znowu będę wiedzieć jak się udaI "póki nie ma @,jest nadzieja"
w myśl zasady „nadzieja matką głupich, ale każda matka kocha swoje dzieci?” [emoji23][emoji23] niby tak ale ja e pierwszej ciąży od razu miałam pełen komplet objawów i po prostu to czułam [emoji2370] niby wiem, że nast może być inna ale jakieś takie wewnętrzne przekonanie mam, że znowu będę wiedzieć jak się uda
Wiadomo czemu aż dwa lata?Myśmy o pierwsze się starali dwa lata O drugie sześć miesięcy a trzecie wpadka ale niestety nie utrzymała się ciąża. Teraz walczymy o czwartą ciążę i trzecie dzieciatko pierwszy cykl ❤
Witamy i oby nie na długow myśl zasady „nadzieja matką głupich, ale każda matka kocha swoje dzieci?” niby tak ale ja e pierwszej ciąży od razu miałam pełen komplet objawów i po prostu to czułam niby wiem, że nast może być inna ale jakieś takie wewnętrzne przekonanie mam, że znowu będę wiedzieć jak się uda